Arany minősítésű felelős foglalkoztatói díjat kapott a dentsu

Arany minősítésű felelős foglalkoztatói díjat kapott a dentsu
A legmagasabb szintű, arany fokozatú Felelős Foglalkoztató minősítéssel díjazta a dentsut az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA). A díjjal a dentsu Hungary-t azon hazai munkáltatók körébe sorolták, amelyek kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén.

„Örömmel és büszkén vesszük át ezt a díjat, amely fontos visszaigazolása a dentsu elkötelezett törekvéseinek a támogató és fenntartható munkahelyi környezet megteremtésére és fenntartására – mondta Turóczi András, a dentsu Hungary vezérigazgatója. – A minősítés nem csupán a vezetés, hanem a munkatársak elismerése is, akik e törekvések megvalósításában elkötelezett, aktív partnereink. A díjazóktól különösen a munkatársak folyamatos képzése, valamint a rugalmas foglalkoztatási formák alkalmazása terén kaptunk elismerő értékeléseket."

Az OFA immár hetedik éve pályázat útján ítéli oda a Felelős Foglalkoztató minősítéseket. Az alkalmazott rendszere egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját. A legmagasabb, arany szintű minősítés azt jelenti, hogy a társaság a vizsgált kilenc kapcsolódó paraméter közül legalább hétben alkalmaz jó gyakorlatot.

A Felelős Foglalkoztató minősítés a tanúsítványon kívül lehetőséget teremt a díjazottak számára, hogy tagjaivá váljanak a Felelős Foglalkoztatói Uniónak, amely egy tanulásra, tapasztalatcserére, együttműködések kialakítására létrehozott online munkáltatói közösség.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: dentsu