Adj 20 percet magadnak!

Adj 20 percet magadnak!
Keresed az utat a belső egyensúlyhoz? Szeretnél kikapcsolódni nyugodt környezetben? Meg akarod tanulni azokat a technikákat, amelyeket alkalmazva könnyebben megszabadulhatsz a mindennapi stressztől? Látogass el a Jungle Lounge-ba az Internet Hungary ideje alatt!

Páratlan installációval készül a Lounge Group csapata a 2023-as Internet Hungary-re, amelynek célja a stresszcsökkentés és a belső harmónia megtalálása. A Jungle Lounge képzett trénerek által tartott 20 perces mindfulness meditációs tréningekkel várja az érdeklődőket a konferencia mindkét napján.

Miért érdemes részt venned?

  • Kikapcsolódás: Szánj időt magadra, és pihenj kicsit zöld környezetben a nyüzsgés közepette.
  • Stresszcsökkentés: Tanulj hatékony meditációs technikákat a stressz leküzdéséhez.
  • Belső harmónia: Találd meg a belső egyensúlyt és a nyugalmat az életedben.

Az előregisztráció már megkezdődött a foglalkozásokra, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ne hagyd ki ezt az alkalmat a feltöltődésre és relaxációra!

Regisztrálj most, biztosítsd be a helyed: https://bit.ly/3ZuTwMO

A mindfulness meditáció egy formális gyakorlat, ahol belső világunkra fókuszálunk a nyugalom, belső összeszedettség és érzelmi egyensúly megvalósítása céljából. A gyakorlás során kombinálhatjuk a koncentrációt és az éber tudatosságot. Ez azért is fontos, mivel a mindennapi szenvedésünk egyik fő forrása, hogy múltbéli eseményeken rágódunk, vagy a jövőbeli események miatt idegeskedünk. Így nem tudunk a jelenre figyelni, bekapcsol az ún. robotpilóta- vagy automatikus működés. A test automatikusan csinálja a dolgokat, miközben az ember agyal – általában nem kellemes dolgokról. A robotpilóta ellentéte a tudatos jelenlét, amikor szándékosan és nyitottan irányítjuk a figyelmet afelé, amit éppen megtapasztalunk. Ezt jellemzően meditációkkal gyakoroljuk, de hangsúly van a meditáción kívüli gyakorláson is. A mindfulness gyakorlása a test, a testi érzetek tudatosításával kezdődik, és ez a testtudatosság lesz az alapja a további vizsgálódásoknak is.

A hangtálas meditáció során a hangtálak által keltett rezgésekre és hangokra koncentrálunk, amelyek segítenek elterelni a figyelmünket a gondolatainkról és a külső zajokról. Ezáltal egy nyugodt és ellazult állapotba kerülünk, ami elősegíti a test és az elme regenerációját.

Ezzel a két technikával ismerkedhetsz meg a Jungle Lounge-ban október 3-án és 4-én, az Internet Hungary ideje alatt. Adj 20 percet magadnak!

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …