A világ 30 legjobb munkaadója között a ROSSMANN

A világ 30 legjobb munkaadója között a ROSSMANN
Közzétette a világ legjobb munkaadóinak új listáját a Forbes amerikai üzleti magazin. A ROSSMANN a 2021-ben elért kiváló 44. helyezéséhez képest 18 helyet javítva 2022-ben a 26. helyen végzett.

A listán összesen 800 cég képviselteti magát, köztük 91 németországi. A "Kis- és nagykereskedelem" kategóriában a ROSSMANN nemzetközi összehasonlításban harmadik helyezést érte el, sőt a legjobb helyezést német kiskereskedőként (DM: 79. hely, Müller: 537, Schwarz Group: 391, Rewe Group: 553, Aldi Nord: 373). Az anonim felmérésben 58 ország 150 000 teljes és részmunkaidős alkalmazottja vett részt, akiket többek között megkérdezték, hogy ajánlanák-e munkaadójukat barátaiknak, ismerőseiknek. Az imázst, a tehetségfejlesztést, a nemek közötti egyenlőséget és a társadalmi felelősségvállalást is értékelték.

„Különösen büszkék vagyunk az idei helyezésre, és csak egyet mondhatok: köszönöm! Köszönjük ezt az erős közösséget, a ROSSMANN-os összetartásunkat és munkatársaink fáradhatatlan munkáját – pontosan ez tesz bennünket sikeressé” – mondta el Raoul Roßmann ügyvezető tulajdonos.

Kattintson ide a Forbes világ legjobb munkaadóinak aktuális listájáért: World's Best Employers 2022 (forbes.com)

A német sajtóközlemény itt elérhető: ROSSMANN unter den Top 30 der besten Arbeitgeber weltweit

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!