Több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen

Több mint 51 milliós nyeremény a Tippmixen
Egészen pazar nyereményt ért el múlt hétvégén egy Tippmix-játékos, aki 12 fogadási esemény kapcsán állt elő hibátlan megérzésekkel. Tippsorát kombinációban és összesen tízszer kötésben is játékba küldte, össznyereménye így meghaladta az 51 millió forintot.

A Tippmixen többmilliós nyereményt elérő fogadók sorából is kiemelkedett az a játékos, aki a múlt héten tíz labdarúgó- és két kézilabdamérkőzés kapcsán érzett rá az eredményekre és tette meg tétjeit. A tucatnyi tippet összesen 132 ezer forintos tét mellett 10/12-es kombinációban, illetve egyenként 2 800 forintos téttel, tíz alkalommal 12-es kötésben is megjátszotta. Miután minden tipp nyertessé vált, fogadónk kombinációjával 31,7 millió forintos, tíz darab 12-es kötésével pedig 19,4 millió forintos, azaz összességében 51,1 millió forintos nyereményt ért el.

A nyertes tippsorban a Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón fogadható NB I-es és NB II-es labdarúgó-mérkőzések is helyet kaptak, de a szelvényen szerepelt a Barcelona hétvégi bajnoki találkozója, valamint két női kézilabda olimpiai selejtező is.

A nemzeti lottótársaság az elmúlt évek során folyamatosan bővítette fogadási kínálatát, és a közelgő labdarúgó Eb, valamint az olimpia kapcsán is számos lehetőséget kínál majd a Tippmix- és Tippmixpro-játékosoknak. A Szerencsejáték Zrt. mindenkor figyelembe veszi a felhasználók érdeklődési körét és preferenciáit, ezáltal egy olyan fogadási portfóliót igyekszik kialakítani, amellyel a lehető legtöbb tippmixelő találhatja meg számításait.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!