Nagyágyúk segítenek a siker útján

Nagyágyúk segítenek a siker útján
Igazi nagyágyúktól leshetik el a siker titkát a résztvevők az őszi PlanAll Day-en, amely most a gazdasági tudatosságot és a karriert helyezi a középpontba. A rendezvényen nemcsak négy Cápa árulja el titkait, hanem olyan több évtizede kiemelten sikeres üzletemberek is megosztják tapasztalataikat, mint Gazsi Zoltán és Csermely Ákos.

A november 17-i PlanAll Day, amely már a harmadik ilyen rendezvény, sikeres üzleti szereplőket vonultat fel, akik elmesélik a saját történeteiket, tapasztalataikat, ezzel adva inspirációt, egy kis lökést a konferencia résztvevőinek. A PlanAll Day rendezvények mindig a tudatosságról szólnak, életünk egy-egy szeletét fókuszba helyezve. Az őszi rendezvényen ez a terület a karrier, a siker, a pénzügyi tudatosság.

„Olyan történeteket hallunk majd a színpadon, amelyeket még sehol máshol és bízom benne, hogy ezek utat mutatnak a hallgatóknak és segítenek abban, hogy kiteljesedjenek, esetleg tovább lendíti őket egy elakadáson vagy egyszerűen csak inspirációt nyújt számukra." – mondja Szilágyi Gábor, a rendezvény atyja. – „Nagy dolog, hogy Balogh Petya és Balogh Levente is tart előadást, sőt sikerült még két Cápát rávenni, hogy csatlakozzanak hozzájuk, így Moldován András és Varga Eszter is ott lesz a kerekasztalban, ahol Krizsó Szilviának mesélnek majd a saját sikereikről, kudarcaikról, tapasztalataikról. Még soha nem volt olyan rendezvény, ahol négy Cápa együtt szerepel."

A Cápák mellett több szakma nagyágyúi részt vesznek a rendezvényen, hogy sztorijukkal segítség a többieket, például a konferencia-szervezés királya Csermely Ákos vagy az Eisberg vezetője, a nemrég Példakép díjat kapott Gazsi Zoltán. De eljönnek olyan elismert szakmai vezetők is, mint Csábi Boróka, aki a személyes márkaépítésről tart előadást és Dr. Aczél Petra, aki a siker és a boldogság 12 titkát árulja el. Bolya Imre, a Karizma című bestseller szerzője arról beszél majd, hogy mi köze a karizmának a sikerhez, Krizsó Szilvia pedig arról, miért fontos jól lennünk, ha sikeresek szeretnénk lenni. Az estét Litkai Gergely humorista zárja, aki arról ad elő sajátos stílusban, hogy hogyan maradhatunk sikeresek a kiégés társadalmában.

A rendezvénynek a Vigadó ad otthont, jegyek még elérhetők itt: https://planallday.hu/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!