Itt az idő bitcoint venni?

Itt az idő bitcoint venni?
A CryptoQuant elemzője szerint itt az ideje elkezdeni a skálázást egy BTC pozícióba, de fel kell készülni egy újabb 20 000 dollár alá esésre is. A CryptoQuant kripto elemzője szerint lehet, hogy a legalját még nem érte el a piac, de az LTH SOPR mutató szerint az út körülbelül 1/3-án már túlvagyunk.

Az LTH SOPR a hosszú távú bitcoin tulajdonosok által elköltött érmék profit arányának rövidítése. A számítás szerint a dollárban realizált értéket elosztják az elköltött output létrehozáskori dollár értékével - írja a bitcoinbazis.hu. Más szóval, ez egy egyszerű arány az érmék eladási és vételi ára között. Ebben a konkrét esetben pedig a hosszú táv azt jelenti, hogy csak a 155 napnál régebbi elhasznált érméket veszi figyelembe.

Az adatok azt mutatják, hogy a LTH SOPR mutató körülbelül három hónapot töltött a semleges szintérték alatt, ami az elemző szerint az 1/3-a annak, amit egy mélypont kialakulásának folyamata általában igénybe vesz. Általában 250 napot tölt az árfolyam egy mélyponti folyamatban. Eddig pedig körülbelül 47 nap telt el a legutóbbi, június 18-i mélypont óta.

A Bitcoin következő bikafutása 2024-ben jön, a Morgan Creek-es, Mark Yusko előrejelzése szerint. Mark Yusko, a Morgan Creek Capital Management vezérigazgatója szerint a BTC valamikor 2024-ben kezdi majd meg a következő felívelő trendet. Ennek fő oka, némileg nem meglepő: a felezés lesz.

A felezés egy nagyjából négyévente előforduló esemény, amikor a blokkjutalom felére csökkenti az új bitcoinok létrehozásának sebességét. A bányászok jelenleg 6,25 BTC-t kapnak blokkonként, és ez a szám 2024-ben 3,125 BTC-re csökken. Yusko szerint a jelenlegi árcsökkenés és a bizonytalanság időszaka véget ért. Véleménye szerint eljött a tavasz, és ezzel együtt a bitcoin árfolyamának fellendülése. Az igazi bitcoin nyárra azonban még várni kell. Yusko a digitális eszközszektor, különösen a bitcoin szilárd támogatójaként ismert. Tavaly azt jósolta, hogy az eszköz ára 2026-ra az egekbe szökhet és elérheti akár a 250 000 dollárt is. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: bitcoin, bikapiac