Százezer fölött a wigo felhasználóinak száma

Százezer fölött a wigo felhasználóinak száma

Budapesten a Fiat 500-at, városon kívül a Peugeot 3008-at és 308-at használták a leggyakrabban a wigo felhasználói 2023-ban, akik egy év leforgása alatt közel 8 millió kilométert tettek meg az autókkal. Az AutoWallis Csoporthoz tartozó autómegosztó szolgáltatása egyre népszerűbb az üzleti szférában is: a vállalati felhasználók száma 33 százalékkal nőtt az azt megelőző évhez képest.
Évi 9000 megtett kilométer alatt a carsharing olcsóbb, mint a saját autó  – TOP 5 tény és tévhit az autómegosztásról

Évi 9000 megtett kilométer alatt a carsharing olcsóbb, mint a saját autó – TOP 5 tény és tévhit az autómegosztásról

Bár bizonyítottan az autós közlekedés egyik legfenntarthatóbb alternatívája, sokan még mindig idegenkednek a közösségi autóhasználattól Magyarországon. A GreenGo, a műfaj hazai elindítója összegyűjtötte a leggyakrabban hallott ellenérveket és az őket cáfoló tényeket, köztük egy átfogó elemzést a saját autó és a közösségi autó tényleges költségeiről.
Bővítette flottáját s Share Now

Bővítette flottáját s Share Now

Benzines és elektromos Peugeot-kal gyarapszik és közvetlenül a reptéren parkol a főváros meghatározó autómegosztó flottája.
Először került carsharing autó a Közlekedési Múzeum gyűjteményébe

Először került carsharing autó a Közlekedési Múzeum gyűjteményébe

Megosztással üzemelő autóval bővült a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye a GreenGo carsharing vállalat adományának köszönhetően. A Volkswagen e-UP! típusú, elektromos jármű olyan ikonikus kiállítási tárgyak közé kerül, mint az 1926-os gyártású Ford T-modell vagy a Millenniumi Földalatti Vasút (vagyis a kisföldalatti) relikviái. Az ünnepélyes keretek között átadott autót a múzeum a modern, fenntartható városi közlekedés kulcsszereplőjeként prezentálja majd.
A céges autók fenntartásának drágulásával új szelek fújnak az üzleti mobilitásban

A céges autók fenntartásának drágulásával új szelek fújnak az üzleti mobilitásban

A praktikusság mellett főleg anyagi megfontolásokból válik carsharing egyre vonzóbb, átlátható és költséghatékony alternatívájává a céges autóknak. A szolgáltatását Budapesten félezernél is népesebb flottával nyújtó SHARE NOW üzleti mobilitási megoldásai már rövid időtávon belül kézzel fogható eredménnyel optimalizálják a vállalkozások ilyen célú kiadásait.
1/2