Gulyás Marci a Partizán működéséről: “Az indulat is munkaeszköz”

Gulyás Marci a Partizán működéséről: “Az indulat is munkaeszköz”

Egyedül ült az albérletében és egy GoPro-kamerába beszélt - így kezdődött Gulyás Marci karrierje 2015 nyarán. A harmadik videótól már segítséget is kapott egy osztálytársa személyében, nem sokára pedig egy grafikus is csatlakozott hozzá. Mára a Partizán 70 fő körüli stábbal működik, és megkerülhetetlen, sőt korszakalkotó médiummá vált a magyar nyilvánosságban. Gulyás Marcival Szily Nóra beszélgetett a 29. Digital-Media Hungary konferencián a módszertanáról és a hitvallásáról, valamint a Partizán jelenlegi működéséről is.
Jön a Next Top Model Hungary döntője!

Jön a Next Top Model Hungary döntője!

Tizenkét hét után vasárnap este kiderül, melyik az a lány, aki megnyeri a Next Top Model Hungary nem mindennapi versenyét. A döntőben Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi igyekszik meggyőzni a TV2 sikerműsorának zsűrijét. A lányok többször is kifutóra lépnek, valamint Tombor Zoltán kamerája előtt is bizonyítaniuk kell. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.
Fontos döntéseket hozott a Médiatanács

Fontos döntéseket hozott a Médiatanács

Közel 160 millió forint támogatást ítélt oda 29 pályázónak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a TVÁLLANDÓ2024 pályázati eljárás első fordulójában. A testület május 28-i ülésén jóváhagyta az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Zrt. arra irányuló kezdeményezését, hogy június 14. napjával elindulhasson a 24 órás műsoridővel tervezett Nemzeti Sportrádió az interneten, valamint a Budapest 105,9 MHz-es földfelszíni frekvencián.
Felelősségvállalás szabadakaratból

Felelősségvállalás szabadakaratból

Akkor nem fog a média kultúra- és tudásközvetítő szerepe csorbulni, ha el tudjuk juttatni a következő generációkhoz azokat az értékeket, amelyeket mi fontosnak tartunk - véli Illés Gabriella producer, a TulipánTündér Produkció tulajdonosa, akit új, „Értékteremtő producerek” elnevezésű sorozatunkban elsőként kérdeztünk a média, azon belül is a televíziózás jelenlegi szerepéről. A szakember szerint, az értékteremtés abban rejlik, hogy meg kell találni azokat a csatornákat, amelyeken a meg lehet szólítani fiatalokat is.
The Floor – Ismét ketten osztoztak a napi nyereményen

The Floor – Ismét ketten osztoztak a napi nyereményen

A mai napon két párbajozó osztozott a napi nyereményen, holnap pedig eldől, hogy kié lesz a 8 millió forint.
1/103