Zsákai Réka Anita

Zsákai Réka Anita

Zsákai Réka Anita

Bemutatkozás

A METU kommunikáció és médiatudomány szakán tanulok integrált média specializációval. A METU Médiaműhely, és a Digital Hungary gyakornoki programjának tagja vagyok. Szeretek elmerülni kultúra, film, zene, vagy bármilyen művészeti témában, de emellett alkotni is szoktam, kreatív embernek tartom magamat. Fontosnak tartom, hogy tisztában legyünk azzal, ami körülöttünk zajlik a világban, és hogy naprakészek legyünk ezekkel kapcsolatban. Részben ezért is érdekel az újságírás.

Tovább az összes cikkéhez

Zsákai Réka Anita kapcsolódó cikkei

Hogyan működik az adatvezérelt PR?

Hogyan működik az adatvezérelt PR?

Miért fontos alaposan csoportokra bontani egy célközönséget? Mi legyen a mérőszám, ha egy cikk olvasottságát szeretnénk megtudni? Hogyan értessük meg az üzenetünket egy ekkora versengés közepette, és miért szabjuk alaposan személyre a mondanivalónkat? Sólyom Balázs, a Trendency alapítója mesélt nekünk az adatvezéreltség értékéről a 28. Digital-Media Hungary konferencián.
Fordulópont az influencer kultúrában. Megmutatják nekünk, mit NE vegyünk meg, azaz a De-Influencing hatása

Fordulópont az influencer kultúrában. Megmutatják nekünk, mit NE vegyünk meg, azaz a De-Influencing hatása

Az influencerek korszakának végét élhetjük meg éppen? Az eddigi, nagyjából tízévnyi marketing már nem hatásos? Mégis mikor hallottunk mi olyat egy sikeres influencertől, hogy ezt semmiképpen se vedd meg? A TikTokot ellepték azok a videók, ahol őszintén beszélnek olyan termékekről, amiket nagy ívben el kell kerülnöd, ha nem akarod szórni a pénzedet. De mégis hogyan jutottunk el idáig a Kardashian média uralomtól?
Hiszünk a podcast erejében!

Hiszünk a podcast erejében!

De mi is a podcast igazi ereje? Ki gyártson podcastet, és milyen célokkal? Mivel adhat többet egy podcast tartalom, mint a többi? Többek között ezekre kaptunk választ Puskás-Dallos Péter (Greendex Podcast) és Tuza Norbert (Ambient Pictures) beszélgetéséből a 28. Digital-Media Hungary konferencián.