Szuchy Brigitta

Szuchy Brigitta

Szuchy Brigitta

Bemutatkozás

Az írás, a szavak formálása, gondolatok és érzések átadása gyermekkorom óta a szenvedélyem. Tanulmányaimat éppen ezért Kommunikáció és médiatudomány szakirányon végeztem a Szent István Egyetemen (BA) és a Budapesti Metropolitan Egyetemen (MA). Az elmúlt 8 évben a marketing és PR különféle területein szereztem tapasztalatot ügyfél és ügynökségi oldalon egyaránt. A szakmai cikkek mellett a mai napig szívesen írok novellákat az élet rejtelmeiről.

Tovább az összes cikkéhez

Szuchy Brigitta kapcsolódó cikkei

Működjünk együtt a versenytársainkkal!

Működjünk együtt a versenytársainkkal!

Litkai Gergely humorista és előadó az együttműködés és versengés kapcsolatáról tartott előadást a 29. Digital-Media Hungary konferencián, melyet számos humoros és gondolatébresztő példával illusztrált.
A hír TikTokon érkezik?

A hír TikTokon érkezik?

A Post for Rent szakembere, Keresztessy Zoltán a 29. Digital-Media Hungary konferencián mutatta be, hogyan vált a TikTok a Z generáció elsődleges platformjává, és milyen hatása van ennek a társadalomra és a marketingre nézve.
A tudás és az érzelmek egyensúlya

A tudás és az érzelmek egyensúlya

Dr. Aczél Petra a 29. Digital-Media Hungary konferencián arról tartott előadást, hogy a társadalom túlságosan nagy hangsúlyt fektet a tudásra, miközben az érzelmek és az intuíció szerepét alulértékeli. Az előadás három fő részre tagolódott: a tudástársadalom mítosza, a lehetséges helyettesítők, valamint az érzelmek és az érzelem szerepe a jövőben.
Bárki megcsinálhatja saját magát!

Bárki megcsinálhatja saját magát!

Ma bárki lehet influenszer Magyarországon, de az ehhez vezető út egyáltalán nem könnyű. Mindenki egy adott ″kis motyóval″ indul otthonról, amit szülei és környezete formált. Ez nem elegendő a sikerhez; új kompetenciák kellenek – derült ki KAP előadásából a 29. Digital-Media Hungary konferencián.