Szász Alexandra

Szász Alexandra

Szász Alexandra

Bemutatkozás

Szász Alexandra vagyok, a METU kommunikáció és médiatudomány szakának negyedik féléves hallgatója. Már a hallgatói státuszom előtt is tudtam, hogy az egyetemi évek alatt nem csak az elméleti tudásomat szeretném elmélyíteni – az előadásokon hallottakból egyből a gyakorlatban akartam profitálni. Amint egyetemista lettem, jelentkeztem is a Hallgató Magazinhoz, ahol ma már nem csak cikkíróként tevékenykedem; én lettem az Életmód rovatvezetője is. Emellett benne vagyok a Digital Hungary gyakornoki programjában és aktív tagja vagyok a METU Médiaműhelynek is. Jelenleg arra törekszem, hogy rátaláljak a saját írói stílusomra és azokra a témákra, amik a leginkább megmozgatnak. Annyi biztos, hogy jelenleg a kultúra témakörében írok a legkomfortosabban: egy könyvajánlót vagy egy színi kritikát bármikor nagyon szívesen megosztok az aktuális olvasókkal. Az újságírás mellett a média egyéb szegmensei is érdekelnek: vettem már részt podcast beszélgetésben és a Hallgató Magazin YouTube csatornájára is készítettem már tartalmat, de kisfilmek gyártásánál is rendszeresen részt szoktam venni, különböző pozíciókban.

Tovább az összes cikkéhez

Szász Alexandra kapcsolódó cikkei

Dávid Csenge: „Gyakorlatilag az egész gyerekkorom háttérzaja a rádió volt”

Dávid Csenge: „Gyakorlatilag az egész gyerekkorom háttérzaja a rádió volt”

A 28. alkalommal megrendezett Digital-Media Hungary konferencián Dávid Csenge mindenkit lehengerelt fantasztikus sztorijaival és zseniális humorérzékével. Előadásán a Spagetti Lakóautó Podcast nevű csatorna történetéről mesélt a közönségnek.
Online előadások a lustább színházkedvelőknek

Online előadások a lustább színházkedvelőknek

Már nem csábít a sós perec? Unod a szűk nézőteret és a kőszínházakra jellemző tömeget? Nem szeretsz későn hazaérni? Az online előadások ezeket a felvetett kényelmetlenségeket próbálják meg kiváltani – de az említett formátum vajon valóban képes színházélményt nyújtani?
Mit nézünk a tévében? Reality-t vagy társadalmi kísérletet?

Mit nézünk a tévében? Reality-t vagy társadalmi kísérletet?

„Empatikusak vagyunk-e a mai médiapolitikában?” – tette fel a kérdést Dr. Aczél Petra kommunikációkutató és retorikus, a 28. alkalommal megrendezett Digital-Media Hungary konferencián, amitől a hallgatóság nagy része biztosan meghökkent a székében.
Nemcsák Károly tesztelte a digitális költészetet

Nemcsák Károly tesztelte a digitális költészetet

Nemcsák Károly, Jászai Mari-díjas színművészünk az inteligens chat segítségével tisztelgett a tegnapi költészet napján az irodalom előtt.