Slezák Balázs

Slezák Balázs

Slezák Balázs

Bemutatkozás

Mérnök, sorozatvállalkozó, startup mentor. A Wozify vezetője, ahol innovatív technológiai vállalkozásokat támogat szoftveres és hardveres termékek fejlesztésével. A Hiventures és a Design Terminál mentora.

Szakmai életút: Mérnök-informatikusi és gazdaságinformatikusi diplomát szerzett a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán. 2008 óta foglalkozik innovációval és technológiai fejlesztésekkel. Három startup társalapítója, amelyek közül az első kettő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a harmadikat, a Forma Eyewear-t pedig 2018-ban felvásárolta az Első Magyar Optikus Zrt. Szakmai tapasztalatait Németországban, Chilében és az Egyesült Királyságban szerezte. 2019 óta a Hiventures inkubációs programjának mentora, és 2020-ban csatlakozott a Design Terminálhoz kulcsmentorként, ahol az első szemeszterében a mentorált csapata, az Édes Város a legtöbbet fejlődött startupnak járó díjat nyerte el. Szakterületei a technológiai stratégia, a feltörekvő technológiák alkalmazása és a korai fázisú termékfejlesztés.

Tovább az összes cikkéhez

Slezák Balázs kapcsolódó cikkei

Kérdezz-felelek a korai fázisú validációról - 1. rész

Kérdezz-felelek a korai fázisú validációról - 1. rész

Startup mentorként sokat beszélgetek ötletfázisban lévő alapítókkal, akik rendszeresen ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. Összegyűjtöttem a leggyakoribbakat.