Sebők Viktória

Sebők Viktória

Sebők Viktória

Bemutatkozás

Szakújságíró, IT kommunikációs specialista, inspirációs mentor. 2010-ben az Év információbiztonsági újságírójának, 2012-ben az év informatikai újságírójának (Kovács Attila-díj) választották. 2009-től gazdasági és infokommunikációs üzleti magazinoknak dolgozik. 2009-ben a Bálint György Újságíró Akadémián újságíróként végzett. 2006-ban a Gábor Dénes Műszaki Főiskola biztonságszervező szakán diplomázott. 2001-2009 között aktívan tevékenykedett informatikai területen, mint projektvezető és IT tanácsadó. 1990-2001 közötti időszakban pedig a Magyar Nemzeti Banknál, nemzetközi tőkepiaci területen dolgozott.

Tovább az összes cikkéhez

Sebők Viktória kapcsolódó cikkei

Művészeti és forprofit együttműködések

Művészeti és forprofit együttműködések

A járvány okozta lezárás eredményeként a társadalom ki van szomjazva a művészetre és a kultúrára. Emiatt felértékelődött a művészek és a kulturális szakemberek, illetve az iparágat támogató mecenatúra jelentősége. Balogh Máté András, az Art is Business közösség és inicitíva kitalálója beszélt nekünk a művészet és az üzleti élet összekapcsolásának fontosságáról.
NFT, a kripto művészet

NFT, a kripto művészet

Weiler Péter képzőművész húsz éve fogott bele digitális képek alkotásába.
Felelőssége a kommunikáció

Felelőssége a kommunikáció

Lakatos Zsófiát a Magyar PR Szövetség örökös tagjai közé választották, mindössze 45 évesen.
Mérő László: a megérzés matematikája

Mérő László: a megérzés matematikája

Beszélhetünk-e logikáról, logikus gondolkodásról, ha Kati néni az álmai alapján, pusztán a megérzései által, de eltalálja a heti lottó számokat?