Radó Annabella

Radó Annabella

Radó Annabella

Bemutatkozás

Szövegíróként és online marketing szakemberként dolgozom több, mint 7 éve. Ezalatt az idő alatt a kutyaidomítástól az ipari nyomtatókon át a cégvezetési eszközökig rengeteg témába beleástam magam, hogy hasznos tartalmakat adhassak ki a kezem közül. Élvezettel találok ki új kampányokat, segítek más nézőpontból tekinteni egy cégre, szolgáltatásra, termékre. Igyekszem minél több tananyagot szerkeszteni és szövegírót mentorálni, hogy adhassak az évek alatt megszerzett tudásomból. Írtam már cikket mindenféle tömegközlekedési eszközön, dolgoztam távmunkában Olaszországból, online meetingeltem egy horvátországi folyósó padlóján, küldtem statisztikai adatokat kórházi ágyból. Szóval próbálok egyszerre szabad és produktív lenni.

Tovább az összes cikkéhez

Radó Annabella kapcsolódó cikkei

Babával otthon dolgozni: mutatjuk az igazságot!

Babával otthon dolgozni: mutatjuk az igazságot!

Munka a baba mellett, beszámoló és ötletek - szerzőnk betekintést enged abba, hogy milyen az élet az insta-posztokon túl.
Ugrás az ismeretlenbe avagy inspiráló kreativitás a korona idején

Ugrás az ismeretlenbe avagy inspiráló kreativitás a korona idején

Az megvan, hogyha a Google-ben képeket keresel kreativitás témában, akkor elárasztanak a kezüket összefestékezett gyerekek? Tényleg ennyit gondolunk a kreativitásról? Nekem egész mást jelent. Megosztom, hogyan láttam előbújni a kreativitást a korona idején, hátha ráismersz a saját kreatív tartalékaidra. Mellékesen pedig azért veszem elő a témát, mert ha még egy színes pacát meglátok illusztrációként, sikítófrászt kapok.