Paczári Viktória

Paczári Viktória

Paczári Viktória

Planet of the Apps

Bemutatkozás

Pályáját a tudományos szférában kezdte, 2016. és 2022. között aktívan dolgozott kutatóként társadalomtudományi vizsgálatokban, kvalitatív és kvantitatív kutatási projektekben, melyek többnyire Európai Uniós, MTA általi és hazai finanszírozásúak voltak és egyebek mellett a társadalmi innováció és a magyarországi startup kultúra megismerésével foglalkoztak. 2020. és 2022. között a Debreceni Egyetem Szociológia és Társadalompolitika Tanszékén egyetemi tanársegédként oktatott, elvégezte az egyetem Szociológia és Társadalompolitika Doktori Programját és 2022-ben PhD végzettséget szerzett a szociológiai tudományok területén.

A társadalom működésével kapcsolatos ismereteit 2020. óta a marketing területén kamatoztatja. 2020. és 2022. között egyéni vállalkozóként több marketing ügynökséggel, civil szervezettel és szolgáltatóval működött együtt, 2022. októbere óta a Planet of the Apps ügyfélkapcsolataiért és projektjeinek menedzseléséért felel.

Tovább az összes cikkéhez

Paczári Viktória kapcsolódó cikkei

Save the world from bad mobile apps! - avagy tipikus hibák és tanulságok app tulajdonosoknak

Save the world from bad mobile apps! - avagy tipikus hibák és tanulságok app tulajdonosoknak

Valahol szembejön veled egy app, úgy érzed, neked találták ki, pont a Te problémád megoldására fejlesztették. Lelkesen letöltöd, majd néhány másodperc után érdektelenné válik számodra, és soha nem nyitod meg újra, hónapokon át minden nap átfut rajta a szemed, míg végül - már nem is emlékezve az eredeti funkciójára - letörlöd. Ismerős az érzés?