Nagy Sándor

Nagy Sándor

Nagy Sándor

Bemutatkozás

Közgazdasági és programozói végzettséggel 1992-ben, a G’Roby indulásakor mint üzletvezető kezdte céges pályafutását, majd 1999-ben, az országban az elsők között kezdett el foglalkozni online értékesítés bevezetésével, internetes áruház kialakításával és működtetésével. Ennek gyümölcseként 2000. tavaszán indult útjára a groby.hu élelmiszer online szupermarket, amit 2015-ig az online üzletág vezetőjeként piacvezető pozícióban tudott tartani. Előbbiek mellett a több mint két évtized alatt megtervezte, saját maga lefejlesztette a hálózat vállalatirányítási rendszerét, és üzemeltette a teljes informatikai rendszert. Több mint 27 év után, 2020. januárjában köszönt el a GRoby-tól.

Alapító tagja, 3 éven át alelnöke, majd 2017. novemberétől elnöke az Ecommerce Hungary-nek. Az online értékesítés, a digitális csatornák és a kereskedelem ökoszisztémájának megismerése nagy szenvedélye, folyamatosan kutat és publikál ebben a témában, főként szakmai cikkekben és konferenciák előadásain.

Két gyermek édesapja, a munkán kívül legfőbb hobbija a természetjárás, a futás és a fotózás.

Alapító tagja, és elnöke a Túravezető Oktatók Sportegyesületének, több mint 20 éve oktat tájékozódást és túravezetést.

Tovább az összes cikkéhez

Nagy Sándor kapcsolódó cikkei

Itt és most! - kialakulóban a jövő kereskedelme

Itt és most! - kialakulóban a jövő kereskedelme

Az egész folyamat alapjaiban változik meg, az információk áramlása, a döntések metodikája, az ellátási lánc. Az Ecommerce Hungary elnökének cikke.