Malchiner Maximilian Péter

Malchiner Maximilian Péter

Malchiner Maximilian Péter

Bemutatkozás

Nemzetközileg elismert előadó, C-level executive coach és bestseller-szerző, aki Európa több országában négy nyelven dolgozik. Tanulmányai során Budapesten és Münchenben a színház,- és filmművészet és a közgazdaságtan ismereteit sajátította el. 1998-ban felhagyott színészi karrierjével, melyet 15 éven keresztül több tucat magyar és német TV-sorozat és mozifilm főszerepei jelentettek. MBA végzettségét 2000-ben szerezte Londonban. Ezt követően nemzetközi média és telekommunikációs vállalatok élén dolgozott vezérigazgatóként.

Tizenegy év felső vezetői múlttal a háta mögött, 2008-ban tudatosan pályát változtatott. ICF minősítésű executive coach és tréner diplomáját Skóciában szerezte. USA-beli tanulmányai után a személyiségpszichológia- és diagnosztika elismert szakértője lett. Rendszeresen tart előadásokat, publikál magazinokban, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének tart tréningeket és workshopokat. 10.000 óra coaching és tréning tapasztalattal rendelkezik, mint személyiség,- vezető,- és egyéni teljesítményfejlesztő. Több mint 250 coachot képzett tovább Európában a személyiségdiagnosztika területén.

You Are More! című könyve magyar és német nyelven jelent meg, és bestseller lett. 2019-ben mutatták be nagy sikerrel a You Are More!- Az élet hat bástyája c. inspiratív, önfejlesztésre ösztönző előadássorozatát a Spirit Színházban, mely 2020 tavaszán új formában folytatódik.

Tovább az összes cikkéhez

Malchiner Maximilian Péter kapcsolódó cikkei

Jóban vagy magaddal? Tedd le a telefont

Jóban vagy magaddal? Tedd le a telefont

Nem szoktam fogadalmakat tenni. A döntésekben hiszek. Malchiner Maximilian Péter executive coach cikke a digitalhungary.hu-n.