Latyák Balázs

Latyák Balázs

Latyák Balázs

Bemutatkozás

"Vannak olyan írók-rendezők, akiknek jobb, ha nem állnak színpadra" - mondta 2011-ben Rusznyák Gábor rendező a kaposvári színművészeti egyetemre való felvételim során. Igaza volt, mert az írás beszél helyettünk. Szólt helyettem a Népszavánál, a Világgazdaságnál, illetve az egykori 168 óránál is. És beszélt helyettem egy sor egyéb szakmai kiadványban, illetve magazinokban is. Persze van, amikor mégis nekem kell beszélnem: a kisfiamhoz, a csodás feleségemhez, a családomhoz. Akik mindennél fontosabbak nekem.

Tovább az összes cikkéhez

Latyák Balázs kapcsolódó cikkei

Metaverzum: a valóság odaát van?

Metaverzum: a valóság odaát van?

Csupán egy szűk évtized választja el az emberiséget attól, hogy kiterjessze saját valóságát a virtuális térre. A metaverzum bár még kissé utópisztikusnak tűnhet, a kiterjesztett valóság alapjai már itt vannak a kezünkben. Lévai Richárd marketing szakemberrel, a Liftup Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.
A jó márka kerüli a megszokott sémákat

A jó márka kerüli a megszokott sémákat

A Superfuture Consulting színeiben ad tanácsot ügyfeleinek marketing- márka és kommunikációs területen, a SEED executive school-ban tanít, emellett sok időt szentel hobbiból lett üzleti vállalkozásának, a padelnek. Utóbbi egy dinamikusan fejlődő új sport, melynek a magyar piacra való bevezetése többek között az ő érdeme. Interjúnkban Aczél Lászlót kérdeztük.
Megváltozott a kreatív alkotási folyamat, vele kell változnia a kreatívoknak is

Megváltozott a kreatív alkotási folyamat, vele kell változnia a kreatívoknak is

Kreatív igazgatóként addig van valahol hátul a fejében egy probléma, amíg ki nem esik valami belőle. Marosi Gergellyel beszélgettünk.
Oszd meg és uralkodj! A sharing economy

Oszd meg és uralkodj! A sharing economy

Hazánkban a sharing economy még gyerekcipőben jár, legalább 10-15 évre van szükség, hogy ez megváltozzon. Ehhez azonban elsősorban kulturális változásra van szükség, hogy ne az egyéni tulajdonláshoz ragaszkodjunk, hanem a közösségi birtoklásban higgyünk. Sok egyéb mellett erről beszélt lapunknak Buday Bence, a Share Now autómegosztó vállalat ügyvezetője.