Horváth András

Horváth András

Horváth András

Bemutatkozás

Horváth András vagyok. Üzleti tréner. Közel harminc éve kutatom saját működésem, és közel három éve kutatom saját ismétlődő gondolatsoraimat, elme- és viselkedési mintáimat. Vállalati tréningjeimen sokszor hangzott el a résztvevők szájából, hogy „valami” nincsen rendben, és úgy döntöttem, hogy utána megyek ennek a „valaminek”. 

A kutatómunka, valamint az önkutatásom mélyebb megértése és értelmezése közben megszületett bennem az a küldetéstudat, hogy szeretnék egy itinert adni mindazoknak, akik hozzám hasonlóan, időnként kifejezetten szenvednek saját gondolataiktól. 

Célom, hogy felfedezzük magunkban azt a természetes képességet, hogy a tudatosság terében csendre leljünk, és csupán érzékelésünk megfigyelőivé váljunk. Felfedezzük ennek az állapotnak a csodálatos teremtő erejét privát és szakmai életünkben egyaránt! Meggyőződésem, hogy a tudatosságunkhoz visszavezető út, talán az egyetlen tiszta eszköz arra, hogy találkozzunk valódi önmagunkkal, és rendszert, teljességet, kiteljesedést teremtsünk a legegyszerűbb eszközünk segítségével.  Azzal, hogy rendszeresen megállunk, és befelé fordulunk. Merthogy a kifelé vezető út befele van!

A mindennapjaimat úgy élem, hogy igyekszem minden órában egy 5 perces meditációba beülnöm. Csodákra képes!
Weboldal: https://www.rapidcoach.hu/

Weboldal: klicker.hu

Youtube

LinkedIn

Tovább az összes cikkéhez

Horváth András kapcsolódó cikkei

A kontroll, mint hatalmas illúzió

A kontroll, mint hatalmas illúzió

Ember tervez, Isten végez, ahogy a mondás tartja, de talán nem akarjuk meghallani ezt az iránymutatást. ″... sosincs üresjárat, sosem marad élethelyzet „üresen”, vagyis, valami történés mindig van, amibe kapaszkodni lehet...″ A tudni akarás mozgatórugója a bizonytalan elől való folyamatos menekülés.
Addig van kiégés, amíg rá nem jössz, hogy nem létezik olyan, hogy kiégés!

Addig van kiégés, amíg rá nem jössz, hogy nem létezik olyan, hogy kiégés!

Mondom ezt úgy, hogy nem egy, hanem tucat alkalommal terített le a kiégés állapota, érzése egészen már a húszas éveimtől.
A mentális fájdalomról őszintén

A mentális fájdalomról őszintén

Mindenkinek más a viszonya a fájdalmával, legyen szó fizikai, vagy mentális fájdalomról. Lehet, első látásra, hogy más a viszonyunk a fizikai és a mentális fájdalmunkhoz, de ha alaposabban megnézzük, akkor a reakcióink nagyon is megegyeznek, sőt a fájdalom feldolgozása is nagyon hasonlóan történik mindkét esetben.
Gondolat turizmus

Gondolat turizmus

Mindig nagyon furcsán néznek rám, amikor azt mondom, hogy mi emberek nem a gondolataink vagyunk.