Horváth András

Horváth András

Horváth András

Bemutatkozás

Horváth András vagyok. Üzleti tréner. Közel harminc éve kutatom saját működésem, és közel három éve kutatom saját ismétlődő gondolatsoraimat, elme- és viselkedési mintáimat. Vállalati tréningjeimen sokszor hangzott el a résztvevők szájából, hogy „valami” nincsen rendben, és úgy döntöttem, hogy utána megyek ennek a „valaminek”. 

A kutatómunka, valamint az önkutatásom mélyebb megértése és értelmezése közben megszületett bennem az a küldetéstudat, hogy szeretnék egy itinert adni mindazoknak, akik hozzám hasonlóan, időnként kifejezetten szenvednek saját gondolataiktól. 

Célom, hogy felfedezzük magunkban azt a természetes képességet, hogy a tudatosság terében csendre leljünk, és csupán érzékelésünk megfigyelőivé váljunk. Felfedezzük ennek az állapotnak a csodálatos teremtő erejét privát és szakmai életünkben egyaránt! Meggyőződésem, hogy a tudatosságunkhoz visszavezető út, talán az egyetlen tiszta eszköz arra, hogy találkozzunk valódi önmagunkkal, és rendszert, teljességet, kiteljesedést teremtsünk a legegyszerűbb eszközünk segítségével.  Azzal, hogy rendszeresen megállunk, és befelé fordulunk. Merthogy a kifelé vezető út befele van!

A mindennapjaimat úgy élem, hogy igyekszem minden órában egy 5 perces meditációba beülnöm. Csodákra képes!
Weboldal: http://www.meditaljamunkahelyen.hu/

Weboldal: klicker.hu

Weboldal: stopping.hu

Youtube

LinkedIn

Tovább az összes cikkéhez

Horváth András kapcsolódó cikkei

Gondolat turizmus

Gondolat turizmus

Mindig nagyon furcsán néznek rám, amikor azt mondom, hogy mi emberek nem a gondolataink vagyunk.
Etesd az egódat! De azért óvatosan! Vendégszerzőnk írása

Etesd az egódat! De azért óvatosan! Vendégszerzőnk írása

Önkutatásom egyik következő állomásaként egy nagyon érdekes jelenségre lettem figyelmes saját elmém működésének tekintetében.
A meditáció, mint belső vezetőnk

A meditáció, mint belső vezetőnk

A legtöbb ember a meditációt valami a földtől elragaszkodott dolognak tartja, amit csak olyan emberek csinálnak, akik úgy döntöttek, hogy elvonulnak.
Amikor elindul az agyam kirándulni

Amikor elindul az agyam kirándulni

Amikor „elindul” az agyam, akkor csak úgy elindul. A semmiből. Mit jelent ez pontosan? Vendégszerzőnk írása