Evenich András

Evenich András

Evenich András

Bemutatkozás

2005 óta foglalkozik keresőoptimalizálással, melynek céljául mindig a vállalkozások honlapjának látogatottság növelését tekinti a legfontosabbnak. Webáruházakkal és összetettebb portálokkal foglalkozik, ami azt is magával hozza, hogy erősebb piacon is hatékonyan tud segíteni akár kis költségvetésű cégeknek is. 

Mottója: Kezd el most a SEO-t és a versenytársak többségét már holnap megelőzted a piacon. 

Folyamatosan gondolkodik és új SEO megoldásokat tesztel, amikkel az ügyfeleit szolgálhatja. A kreatív linképítési megoldások, tartalom készítés a fő irányvonala, amit egy jó irányzott módszertannal foglal magába. Mindennel célja van, ezért szívesen segít a keresőoptimalizáláson túl más témakörökben is megtalálni a legjobb megoldásokat; legyen szó szakemberekről, webdesignról, ux-ről, PPC hirdetésekről, és számos online marketing megoldásról. 

Komplexen és hosszútávon gondolkozik arról, hogy mely keresőoptimalizálási módszer, ami a legjobban szolgálja a cél elérését. 

Evenich András megmutatja, hogy a Google és felhasználók számára mik a legfontosabb tényezők, amik alapján rangsorol és különbséget tesz egy weboldal és weboldal között. Ez nem más, mint az a szemlélet, amivel gondolnia kell egy holnap tulajdonosnak, vállalkozásnak az online üzleti világban.

Tovább az összes cikkéhez

Evenich András kapcsolódó cikkei

Mit csinálj, ha kikerült egy blogbejegyzésed?

Mit csinálj, ha kikerült egy blogbejegyzésed?

A megírt és közzétett tartalom csak az első lépés az eredményes tartalommarketinghez. Van még néhány feladatod, hogy a tartalmad jól teljesítsen a Google keresőjében. Evenich András, a kulcsszo.hu SEO-szakértőjének cikke.
Linképítés – Hogyan csináld jól?

Linképítés – Hogyan csináld jól?

Evenich András SEO-szakértő elmondja nekünk.