Bernschütz Mária Ph.D

Bernschütz Mária Ph.D

Bernschütz Mária Ph.D


Munkahelyek

A Budapesti Corvinus Egyetem marketing mesterszakának elvégzése után 2007-ben szerzett diplomát az ELTE BTK Média és kommunikáció szakon. Marketingkommunikációval, illetve médiaelmélettel kapcsolatos tantárgyakat oktat, ezekben a témakörökben kutatásokat is vezet. 2013 óta foglalkozik generációkutatással. Y generáció es a munkavállalás kapcsolatáról szóló kutatást végzett, majd Z generáció es az újmédiás eszközök használatával kapcsolatos vizsgálatokba kezdett. Fokozatát 2012-ben szerezte meg a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2012 óta országos üzleti konferenciákon meghívott előadó, illetve szakmai beszélgetések moderátora. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem Menedzsment es Vállalkozásgazdaságtan Tanszék ajdunktusként dolgozik.

Tovább az összes cikkéhez

Bernschütz Mária Ph.D kapcsolódó cikkei

És a robot megölné az embert?

És a robot megölné az embert?

A technológiai fejlődés által egyre távolabbra kerülnek egymástól az emberek. Bernschütz Mária cikke.
Mi az a fesztiváltelefon!?

Mi az a fesztiváltelefon!?

Mindenkinek van egy sztorija, amiben a féltve őrzött telefon eltört, betört a képernyője, eltűnt, vagy beporosodott egy fesztiválon. Fogyóeszköz, lássuk be. A cikk azt mutatja be, hogy miképp használják fel a fesztiválozók látens szükségleteit az információs szektor piaci szereplői.
Mindenkinek jár a net?

Mindenkinek jár a net?

Vajon minden Z generációs ugyanannyi adatforgalmat használ, nemre, társadalmi rétegre való tekintet nélkül? Exkluzív felmérés a hátrányos helyzetű fiatalok nethasználati szokásairól a Digitalhungary.hu-n.
Technológiai determinizmus vagy fragmentáció?

Technológiai determinizmus vagy fragmentáció?

Ahogy nézzük, a Facebook felvásárlásait, láthatjuk, hogy az élet minden területére szeretne belépni. A legutolsó felvásárlás egy virtuális valósággal foglalkozó kis cég volt. Mi következik ebből?