Újabb elismerést kapott az ÉletMentő applikáció - próbáld ki te is!

Újabb elismerést kapott az ÉletMentő applikáció - próbáld ki te is!
Két kategóriában is első helyen díjazta a Vodafone Alapítvány projektjeit az egyik legjelentősebb hazai vállalati felelősségvállalással foglalkozó szervezet, az Effekteam az október 1-jén megrendezett Effekt 2030 díjátadón. Az ÉletMentő applikáció az Esélyteremtő üzlet, a Digitális Iskola Program pedig a Mindenki társadalma kategóriában bizonyult a legjobbnak.

A Vodafone Alapítvány két projektjét is díjazták az Effekt 2030 díjatadó eseményen október 1-jén. Az ÉletMentő applikáció az Esélyteremtő üzlet kategóriában bizonyult a legjobb pályamunkának, ahova olyan programokkal lehetett nevezni, amelyek a társadalmi jóllétet, ezen belül is a mindenki számára elérhető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést szolgálják. A Digitális Iskola Program a szociális szolgáltatásokhoz való hozzáférést, az élethosszig tartó tanulást és a társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó kezdeményezések között indult, így végül a Mindenki társadalma kategória első helyét érdemelte ki a zsűri döntése alapján.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a vállalati felelősségvállalás iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb szervezete, az Effekteam díjazta tevékenységünket. A Vodafone Alapítvány keretein belül a kezdetek óta azon dolgozunk, hogy programjaink révén a technológiát a közjó szolgálatába állítsuk és minél több ember életét tegyük jobbá. Úgy gondolom, hogy mindkét díjazott programunkkal sikerült elérnünk ezt a célt: ÉletMentő applikációnk már eddig is közel fél millió ember számára könnyíti meg a mentőhívást, Digitális Iskola Programunk keretében pedig több ezer pedagógust és több mint 14000 diákot vezettünk be a digitális oktatás világába.” – mondta el Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Zrt. Igazgatóságának Alelnöke, a Vodafone Magyarország Alapítvány kurátora.

„Az Effekt 2030 Díj megalapításával az volt a célunk, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, elismerésével hozzájáruljunk a vállalatok társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez. A Vodafone Alapítvány mindkét, általunk díjazott programja a vállalati felelősségvállalás nagyszerű példái, amelyek innovatív módon, a technológia segítségével járulnak hozzá a társadalmi jólléthez és esélyegyenlőséghez.” – mondta el Dr. Molnár Klára, az Effekteam igazgatója.

Az Effekteam a vállalati felelősségvállalás iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformjaként azon dolgozik, hogy a felelősen gondolkodó gazdasági szereplők valódi társadalmi és környezeti hatással bíró kezdeményezéseken keresztül, fenntartható módon teremtsenek értéket a közösségek számára. Az Effekteam célja, hogy támogassa a felelősen gondolkodó üzleti és non-profit szereplők közösségi befektetéseit a valódi, mérhető és kimutatható környezeti és társadalmi hatás elérése érdekében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!