Így lehet kideríteni a meghirdetett ingatlanok pontos címét!

Így lehet kideríteni a meghirdetett ingatlanok pontos címét!
Aki online ingatlanhirdető oldalakon próbálja megtalálni álomházát, rögtön problémákkal szembesül, ha találkozik egy szimpatikus hirdetéssel. Az ingatlan állapotáról és az árról, illetve a feltételekről általában elegendő információ áll rendelkezésre, viszont a környékről, a környezetéről, az utcafrontról sokszor semmit sem lehet találni. Ezt a kihívást most egy új, magyarok által fejlesztett online innovációval lehet kiküszöbölni.

Az online portálokon megtalálható ingatlanhirdetések jelentős részét ingatlanközvetítő szakemberek teszik közzé, akik jutalékért cserébe gyorsabban, jobb áron próbálják meg eladni a tulajdonosok házát. Az ingatlanok címét a közvetítők viszont szinte soha nem adják meg, mert meg akarják védeni magukat:

Ha látható lenne a hirdetett ingatlan pontos címe, a vevők megkerülhetnék őket és közvetlenül is felvehetnék a kapcsolatot a kiválasztott ingatlan tulajdonosával, hogy jobb árat alkudhassanak ki. Ezzel a közvetítők zsebében kevesebb pénz maradna. Az is bevett gyakorlat, hogy nem az ingatlan pontos címén találkozik a közvetítő a potenciális vevőkkel azért, hogy megtekintési nyilatkozatot írhassanak alá még azelőtt, mielőtt megtekintenék az ingatlant.

„Évtizedek óta védik ezzel a gyakorlattal magukat a közvetítők, viszont ez évente akár többszáz órájukba és nem kevés költségükbe is kerülhet azon érdeklődők miatt, akiknek a személyes bejárás során rögtön elmegy a kedvük az utcafront, a szomszédos épületek vagy a környék egyéb adottságai miatt" – mondja Bartha Zoltán, az Időszerződés alapítója.

Egyszerű, online szerződéssel védve marad az eladó, a közvetítő és az érdeklődő is

Az Időszerződés segítségével az érdeklődők úgy tudhatják meg egy ingatlan pontos címét és tájékozódhatnak a környékről mondjuk a Google Streetview segítségével, hogy nem kell időpontot egyeztetniük a közvetítővel és órákat utazniuk csak azért, hogy megtekintsenek egy ingatlant. Az online szerződés megkötésével az érdeklődő előszűrheti, hogy érdemes-e élőben is megtekintenie a kiválasztott ingatlant, közben pedig az ingatlanos is védve maradhat, hiszen a vevő már nem kerülheti meg a későbbiekben sem.

„Az ingatlankeresőknek fontos, hogy ne pazarolják olyan ingatlanokra az idejüket, amelyeknek a hirdetése ugyan szimpatikus, viszont a környék az alapfeltételeiknek nem felel meg. Az Időszerződéssel mindez kiszűrhető, és nem fog többet kellemetlen meglepetést okozni egy közeli magasfeszültségű vezeték, szórakozóhely vagy buszmegálló, esetleg egy csúnya utcafront" – mondja Bartha Zoltán. „Az Időszerződés megkötése után 24 órán belül megtudhatja az érdeklődő, hogy érdemes-e személyesen is megnézni az ingatlant" – tette hozzá.

Az Időszerződés keresője elérhető az idoszerzodes.hu oldalon. Egy Időszerződés 2 800 forintba kerül.

Az Időszerződés® egy innovatív megoldás az ingatlanpiacon, melynek segítségével az ingatlanok hamarabb cserélhetnek tulajdonost. Az Időszerződés® segítségével az érdeklődők előszűrhetik a nekik tetsző ingatlant, online tájékozódhatnak a környékről, esetleg időpontegyeztetés nélkül, önállóan tekinthetik meg az ingatlan utcafrontját is. Az Időszerződés® online megkötésével és megküldésével az ingatlanközvetítő 24 órán, de legkésőbb 1 munkanapon belül megküldi a regisztrált ingatlant keresők részére a kiválasztásra került ingatlan pontos címét és a rendelkezésre álló külső és utcafronti fotóit, ezzel pedig időt spórolhat a tulajdonos, a közvetítő és az érdeklődő is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!