Unod a Power Point-ot? Itt egy igényes megoldás!

Unod a Power Point-ot? Itt egy igényes megoldás!
Kortárs képzőművészek által tervezett prezentációs sablonokat kínál felhasználóinak egy új művészeti startup. A Cinepster animációs prezentációkészítő webalkalmazással valós időben, automatikusan formázva készíthetők előadások 2D- és 3D-ben.

A bevezető időszakban a sablonok ingyenesek, míg az ismert illusztrátor, Kövecses Anna által tervezett template megvásárlásával a felhasználók az UNICEF Magyarország gyermekvédelmi szervezetet támogatják - írja a 24.hu.

A Cinepster célja, hogy alternatívát nyújtson a vizuálisan igényes felhasználók számára. A sablonokat könnyen és gyorsan lehet szerkeszteni: a begépelhető, beilleszthető szöveg betűtípusa fix, a karakterszám és a képméret sem változtatható, viszont így garantált a minőségi megjelenés.

Az egyedileg animált prezentációs sablonokat többek között Kreif Zsuzsanna, animációs rendező, illusztrátor, Stark Attila, festő, grafikus, Vöröss Bettina, VFX művész és Kiss Miklós, dizájner, képzőművész tervezte, de az együttműködő művészek köre folyamatosan bővül. Az illusztrált világokat Fekti Balázs, animációs filmrendező, a MOME Anim oktatója, rektori tanácsadó keltette életre. Olyan animációs filmekre jellemző látványvilágot hozott létre, ami rendhagyónak mondható a prezentációk világában.

A sablonok megalkotásába egy nemzetközileg elismert illusztrátor, Kövecses Anna is bekapcsolódott. Az általa tervezett Childhood template a gyerekkori boldogságot és felhőtlenséget idézi. Anna rendszeres és elkötelezett támogatója a gyerekek megsegítéséért dolgozó hazai és nemzetközi szervezeteknek, ezért is döntött úgy, hogy részt vesz a projektben. A Childhood sablont 5 euróért lehet korlátlanul használni, az ebből befolyt összeget teljes egészében az UNICEF Magyarországnak adományozza a Cinepster.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Cinepster