Párkapcsolati kártyacsomag lett a befutó a Cápáknál

Párkapcsolati kártyacsomag lett a befutó a Cápáknál
Ingatlan- és párkapcsolatelemző rendszer, igazi magyar paprika, innovatív ágykeret, haj- és bőrápolási termékek férfiaknak és párkapcsolati kártyacsomag – ismét ígéretes ötletekkel érkeztek a befektetést remélő vállalkozók a Cápák elé az üzleti showműsor 6. adásában.

Rétiné Félegyházi-Megyesy Anna és Réti János párkapcsolati kártyacsomaggal érkeztek a Cápák elé, a kártyákon szereplő kérdésekről beszélgetve a párok újra felidézhetik kapcsolatuk hajnalát, az éjszakákon át tartó beszélgetéseket. A vállalkozók az eddig 2500 eladott dobozzal 26 millió forintos bevételt termeltek, melyből 11 milliós profitra tettek szert. A Cápáktól 10 millió forintos befektetést kértek 10%-os részesedésért cserébe, melyet a termékpaletta bővítésére és külföldi terjeszkedésre költenének. Mit szóltak mindehhez a cápák? Kiderül a videókból.

Íme a vállalkozók, akiket megihletett a szerelem Rétiné Félegyházi-Megyesy Anna és Réti János négy éve ismerkedtek meg egymással. Szívügyük a párkapcsolatok, és küldetésük, hogy minél több pár boldog legyen. Ez inspirálta őket arra, hogy létrehozzák vállalkozásukat.

11 hónap alatt 11 millió forint profitot termelt ez a kártyajáték A Little Love Box egy olyan kártyacsomag, mellyel a párok újra a kapcsolatuk hajnalán érezhetik magukat. Rétiné Félegyházi-Megyesy Anna és Réti János számára fontosak a nagy beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő. Abban bízva érkeztek a műsorba, hogy a Cápák is szerelembe esnek majd vállalkozásukkal.

"Tiszta szuvenírbolt vagy” – Balogh Péter és Lakatos István ismét ajándéktárgyba fekteti a pénzét A Forever Hands után újabb közös vállalkozásban a két Cápa, akik ezúttal a Little Love Box vállalkozóinak tettek befektetési ajánlatot. István és Petya 5-5 millió forinttal szállnának be a kártyacsomag bizniszbe 10-10 százalékos tulajdonrészért cserébe.

Nemes Roland ingatlanbefektetéssel foglalkozik, saját bevallása szerint az elemzések szerelmese. Saját fejlesztésű ingatlanelemző rendszerében összesen 10000, míg párkapcsolatelemző rendszerében 7000 szempont segíti a döntéshozatalt. Az applikációknak már most 2500 felhasználója van. A Cápáktól 12 milliós befektetést kért 5%-os üzletrészért, de készült egy extra ajánlattal is: 50 millió forintért 10%-os részesedést és egy belvárosi felújított garzon felének tulajdonjogát ajánlotta. Vajon ráharaptak a cápák a lehetőségre? Lássuk a videókat! Ez az applikáció megmutathatja, milyen a párkapcsolatod Nemes Roland az elemzések szerelmese. Meggyőződése, hogy az életben folyamatosan analizálni kell, ezért alkotta meg párkapcsolat- és ingatlanelemző rendszereit is, amit a Cápák elé vitt.

Extra ajánlat: felújított garzont ajánlott a Cápáknak a vállalkozó A párkapcsolat- és ingatlanelemző applikációval előrukkoló vállalkozó egy különleges ajánlattal készült azoknak a befektetőknek, akik komolyabban érdeklődnek a vállalkozása iránt.

Hódi Ágota karrierjét feláldozva vette át a családi vállalkozást, hogy megvalósítsa dédnagymamája álmát. Fűszerpaprikájának különlegessége, hogy 100%-ban magyar alapanyagokból készül. Ágota a Cápáktól 20 milliós befektetést kért 20%-os üzletrészért cserébe, melyet a hazai vásárlókör bővítésére és külföldi terjeszkedésre szeretne költeni. Sikerült Ágotának felpaprikázni a Cápák befektetési kedvét? A válasz a videókban.

Dobta a fix állását, hogy továbbvigye dédnagymamája álmát Hódi Ágota, a SPAR Régiók Kincsei különdíjának nyertese szegedi fűszerpaprikát állít elő családi vállalkozásában. A befektetőktől kért 20 millió forintból fejlesztéseket szeretne végrehajtani, hogy szintet ugorhasson a Hódi Paprika.

"Ez szélmalomharc” – Balogh Levente szerint mégis megéri a magyar élelmiszerekkel a világ ellen menni A Hódi Paprika vállalkozójának olyan nagy versenytársakkal kell szembenéznie, mint például Kína, de Balogh Levente szerint érdemes tovább folytatnia a harcot.

Győri-Baros László 25 évnyi asztalos tapasztalatával fejlesztett ki egy olyan innovatív ágykeretet, melyet könnyen és gyorsan össze lehet szerelni, mégis stabil, kialakítása miatt pedig szállítása olcsó. A vállalkozó 20%-os tulajdonrészt ajánlott 5 millió forintért cserébe, melyet a technológia levédetésére, weboldalkészítésre, valamint marketingre költene. Meggyőzte László érvelése az üzletembereket? A videókból kiderül. Kislánya segítette a vállalkozó édesapát a pitche során Győri-Baros László két segítővel érkezett a Cápák elé, hogy bemutassák az – akár 1 méteres dobozban is elférő – innovatív ágyat.

Barátnőjével tesztelte ágya strapabíróságát az asztalos vállalkozó Balogh Levente kíváncsi volt a pillanatok alatt összeállított bútor terhelhetőségére, ám Győri-Baros László igyekezett gyorsan eloszlatni a kétségeket saját tapasztalatainak megosztásával.

Révy Dániel mindössze 19 éves, de már egy egész termékcsaládot tudhat a magáénak. Saját bőrén tapasztalta meg, hogy a tinédzserkorral járó bőrproblémák esetén a fiúk nem kapnak segítséget, hiszen a szépségápolás alapvetően egy nőfókuszú iparág. Az igényes arc-, haj- és bőrápolást segítő Macho-termékeiből már 300 darabot gyártatott le, de az értékesítést még nem kezdte el. A fiatal vállalkozó 10%-os részesedésért 5 millió forintot kért a Cápáktól, melyet brand- és piacépítésre fordítana. Vajon a Cápák meglátták a lehetőséget a fiatal fiúban? Részletek a videókban. A fiatal vállalkozó apukáján teszteli termékeit Révy Dániel a családja támogatásával hozta létre vállalkozását. Míg édesanyja pénzügyi tanácsokkal látja el, édesapja elvállalta a tesztalany szerepet.

Az interneten képezte magát, hogy 19 évesen vállalkozóvá válhasson Révy Dániel számára mindig is fontos volt, hogy egészséges legyen a haja és a bőre. A fiatal vállalkozó azt tapasztalta, hogy sok kortársa pattanásos, ráadásul a férfiak számára sokkal kevesebb kozmetikumot gyártanak a cégek, ezért rukkolt elő termékcsaládjával, amit a Cápáknak is bemutatott.

Lakatos István 2024-ben szívesen befektetne ebbe a vállalkozásba A Cápa egy jövőbeni szándéknyilatkozatot tett Révy Dánielnek, hogy miután elvégezte a főiskolát, és szüksége lesz támogatásra, akkor 5 millió forinttal hajlandó lehet beszállni a vállalkozásába.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje a Macho Skincare, a Telekom Digitálisan Tettrekész Díjasa a Little Love Box vállalkozás.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!