Magyar szoftver lett az év maces alkalmazása

Magyar szoftver lett az év maces alkalmazása
Egy magyar fejlesztésű jegyzetkészítő és dokumentum-szerkesztő alkalmazás is bekerült az App Store Award díjazottjai közé.

Az Apple minden évben App Store Award díjjal jutalmazza az év legjobb alkalmazásait. Az idei győztesek listáján pedig ott van a Craft nevű jegyzetkészítő app is, ami az év legjobb maces alkalmazása lett – írja a HVG.

Az Apple oldalán egy méltatás is megjelent, melyben azt írják, nincs másik szoftver a piacon, mellyel ilyen minőségben lehet jegyzeteket készíteni, dokumentumokat szerkeszteni vagy rendszerezni. Az app egyaránt alkalmas munkára, tanulásra, sőt akár receptjeinket is látványos módon rögzíthetjük Apple eszközeinken. Az applikáció ráaduásul eszközök közötti szinkronizálási funkcióval is rendelkezik.

A startup alapítója, Orosz Bálint a Forbesnak mesélt a különleges díjról. Mint mondja, budapesti irodájukba csütörtökön egy amszterdami futár érkezett, aki kizárólag Orosznak adhatta át a „Ne nyisd ki” felirattal ellátott csomagot.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója a díjazottaknak szervezett videókonferencián minden nyertessel külön elbeszélgetett, és gratulált a fejlesztéshez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!