Lean startup guru járt Budapesten

Lean startup guru járt Budapesten
Patrick Vlaskovits a Lean Entrepeneur című könyv társszerzője járt Budapesten. Két rendezvényen is találkozhattak a startupperek vele.

Az Eric Ries nevével fémjelzett Lean metodológia egyik nagyágyújával vitathatták meg saját startupjaik lehetőségeit azok akik ellátogattak szerdán a TheHub.hu közösségi irodájába. Partick Vlaskovits-ot érdemes volt meghallgani azoknak, akik nemzetközi startup ötlettel, vagy megoldással rendelkeznek, hiszen a Lean guru kötetlen körülmények között válaszolt a saját projektjüket érintő kérdésekre.

Vlaskovits meglepő módon azokkal is kiválóan elcsevegett, akik nem voltak képesek a prezentációjukat angolul elmondani, ugyanis magyar felesége miatt jól beszél magyarul.

Az elmúlt napok igazán illusztris látogatókat hoztak Magyarországra, de míg a Facebook vezér semmilyen eseményen sem tette tiszteletét, Patrick Vlaskovits két eseményen is oktatta a hazai ökoszisztéma érdeklődő tagjait. A Lean metodológia nemzetközi hírű evangelistájának a munkáit a legnagyobb egyetemeken oktatják Amerikában, ehhez képest az események légköre mindkét esetben hihetetlenül nyitott volt.

A jövő hétre újabb startup esemény koncentrálódást jeleztek a hazai startupblogok, június 11-én több esemény is lázba hozhatja a hazai staruppereket. A hagyományos Techshow mellett a NIH által rendezett Innotrends kiállítás két napig az innovációval foglakozik majd, miközben nemzetközi mérnökkonferencia is szerepel a jövő hét programjai között.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!