Ki lesz az év fiatal vállalkozója?

Ki lesz az év fiatal vállalkozója?
A FIVOSZ 13. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2021. november 8-ig. Idén egy új kategóriában az év kezdő fiatal vállalkozóját is elismerik majd.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2021-ban immár 13. alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, melyet az elmúlt években olyan kiváló vállalkozók vehettek át, akikre azóta is méltán lehet büszke az egész ország.

A legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azokat a vállalkozókat, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjra 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők. Idén újdonságként Az Év Fiatal Vállalkozója díj mellett kiosztják az Év Kezdő Fiatal Vállalkozója díjat is, ehhez maximum két lezárt üzleti év az alapfeltétel.

„Legfőbb feladatunknak tartjuk, hogy vállalkozóvá válásra motiváljuk a fiatalokat, és segítsük azokat, akik már elindultak az úton. Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertesei kiemelkedő teljesítményükkel mutatnak példát a többieknek” – mondta Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke.

A díjat legutóbb Zajdó Csaba, az Innonic Group és a Shoprenter tulajdonosa vehette át. A debreceni üzletember cégcsoportja által működtetett áruházakon keresztül realizálódik a teljes magyar internetes kereskedelem több mint 20%-a. Megoldásaikat több mint 65.000 kereskedő használja világszerte. Díjazása óta többször cikkezett róla a Forbes, sőt egy nagybefektető is beszállt hozzá.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjakat novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete üzleti show gálájának keretében adják majd át.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: FIVOSZ