Karma: Indiegogo kampányt indítottak

Karma: Indiegogo kampányt indítottak
Tegnap este indult a Karma Platform közösségi finanszírozási kampánya. Már az első nap mintegy 1000 dollárt dobtak össze a jórészt magyar támogatók.

Szinte hihetetlen, hogy a Kaprma Platform Londonban elindított közösségi finanszírozási programjára már az első nap több pénzt dobtak össze az Indiegogo-n mint bármelyik "sikeres" hazai crowdfunding oldalon. Ez azért is izgalmas, mert a finanszírozók jelenleg még magyarok.

A bétafázisban működő terméket a fejlesztők jövő tavasszal dobnák piacra, a most elindított kampány a piac feltérképezését szolgálja.

A Karma Platform egyébként a hazai startupok között jelenleg a legaktívabbak egyike, még júliusban jutott be egyetlen külföldi résztvevőként a Bloomberg Tradebook GROW londoni befektetői fórumára, ahol a fórum szakemberei egy évig követik figyelemmel, segítik tanácsaikkal a programban résztvevő vállalkozások fejlődését. A projekt igen népszerű a befektetői fórumon, mivel egy olyan problémára kínál megoldást, amellyel egy idő után minden vállalkozás szembesül.

A Karma Platform segítségével a felhasználók programozói tudás nélkül, akár egy mozdulattal létre tudnak hozni online elérhető üzleti alkalmazásokat meglévő Excel fájljaikból.

A kampány egy hónapig tart és mindössze 25 ezer dollárt céloz. Kovach Anton a jövő heti Internet Hungary-n a Startup szekció előadójaként árul majd el műhelytitkokat.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!