Jön a Startup Underground

Jön a Startup Underground
A hatodik Startup Underground a startupok széles palettájáról válogatta össze a döntőseit. A legjobb tíz között több ipari innovációt és környezetvédelmi és zöld technológiát is megismerhetnek a látogatók a 2013.április 18-án megrendezésre kerülő versenyen.

idén már öt különböző terület döntősei közül kerülnek majd ki a győztesek.

Az ipari jellegű innováció mintegy harminc százalékkal veszi ki részét az döntőből. A Neorobot egészségügyi eszköze, a Minibrake több versenyt nyert gyerekbicikli féke és a Meshlin, amely egy autógyártásban használható biokompozit, mind azt igyekszik megmutatni, hogy termék és ipari innováció tekintetében is kiváló elmékkel rendelkezünk.


Persze idén is az esélyesek közé tartozik az a webes platformon futó három projekt, amelyet a zsűri érdemesnek talált a bemutatkozásra. A Brickflow több akcelerátor programban sikerrel szerepelve éppen a Startup Chile féléves vendégszereteté élvezi. A Slamby gyermekeinket igyekszik megvédeni a számukra káros, felnőtt tartalmaktól, míg a Yakaba.com csapata egy videó HR-szolgáltatással kíván bemutatkozni.

Új irányokba nyit az esemény a zöld és környezettudatos megoldások bemutatásával. A ReSoNo egy speciális zajszennyezettség mérő, illetve a RecoBin a szelektív hulladék gyűjtés új eszközeként pozícionálja magát. Mindkét megoldás jelentős újításokat hoz a saját területén.

Döntős lett a Marketingbank, amely egy speciális kisvállalati ügyfeleknek tervezett marketing-szolgáltatást kínál felhasználóinak. Ezzel egy olyan területet reprezentál, amely ritkán kerül ilyen versenyek reflektorfényébe.

Természetesen nem maradhattak ki az idei kínálatból sem a mobilos megoldások, az idei SUU előválogatói a Mobitix nevű új mobilos fizetési megoldást találták elég érdekesnek, innovatívnak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!