Innovatív projektekkel lehet ingyenesen pályázni a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatán

Innovatív projektekkel lehet ingyenesen pályázni a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatán
„Tűnjön ki innovatív projektjével az üzleti rendezvények világában!” mottóval hirdet ingyenes pályázati lehetőséget a Magyarországi Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz). Olyan szervezetek és magánszemélyek pályázatát várják, amelyek/akik példaértékű innovatív megoldásokat kínálnak az üzleti rendezvényszektorban a fenntarthatóság, digitalizáció vagy humán erőforrás terén.

A MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatán való indulás teljesen INGYENES! A pályázás egyszerű, csupán egy rövid, maximum 10 oldalas prezentációt kell benyújtani április 30-ig a felhívásban megadott szempontok alapján.

A pályázati győztesek számára kiemelt lehetőséget kínálnak az üzleti rendezvények jövőjének formálására: a legjobb projekteket bemutatják 2024. május 28-án a MaReSz EventTouch konferencián, amely a rendezvényszervező ágazat legnagyobb szakmai eseménye. Itt új szakmai partnerekkel való kapcsolatfelvételre is lehetőség nyílik. A legjobb gyakorlatokat az EventTouch honlapján is elérhetővé teszik.

További információ az ide kattintva elérhető pályázati kiírásban olvasható.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!