Ingyen weblapot fejlesztenek a Covid miatt bajba került vállalkozásoknak

Ingyen weblapot fejlesztenek a Covid miatt bajba került vállalkozásoknak
A koronavírus miatt nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak segít elindulni a digitalizáció útján a FlyBuilt: a hazai startup weboldalt és webshopot tervez húsz olyan vállalkozásnak, amelynek valódi segítség, ha valaki bevezeti őket a digitális világba. A Telekom MagentaKraft kezdeményezésében felkarolt, FlyBuilt egyfajta „inkubátor környezetet” biztosít a vállalkozásoknak, amelyek kénytelen újragondolni üzletüket a vírushelyzet miatt.

Gyorsan készítenek profi weboldalt, méghozzá teljesen ingyen[1] húsz olyan értéket teremtő vállalkozásnak, akiknek az üzlete még nem online, ezért nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus idején. Ez a FlyBuilt idei célkitűzése, mert felismerték, hogy a piacképes tudásukat és a tehetségüket most olyanok érdekében is hasznosíthatják, amelyek számára létkérdés, hogy használják a modern technológiák adta lehetőségeket.

A FlyBuilt profi webdesign csapata a MagentaKraft kezdeményezés révén kapott journey mapping, márkaépítés és online kommunikációs tréningeket a Telekom edukátoraitól, aminek köszönhetően megszülethetett ez az egyedülálló, 20 vállalkozást támogató projekt is. A MagentaKraft küldetése ugyanis, hogy támogassa a tehetséges és agilis fiatalokat a pályára állásban. A FlyBuilt tavaly alakult, Szőllősi Anna és Venyigei Matild grafikus designerek, valamint Mészáros Csaba, Széll Áron és Vedres Tamás projektvezető összefogásával. Céljuk, hogy hatékonyan segítsék a vállalkozó közösséget termékeik, szolgáltatásaik vagy bármilyen projektjük sikeres digitális kommunikációjában – ők összerakják a kreatív energiákat, a grafikus, a webes és a szoftveres tudást, és segítik a céget abban is, hogy mindezt feltöltse tartalommal. A 2021-es trendeknek és elvárásoknak megfelelő online arculatot és weboldalakat, vagy éppen webshopot készítenek tehát olyan vállalkozóknak, akiknek a COVID miatt irányt kellett váltaniuk az elmúlt hónapokban.

Jelentkezni ezen az űrlapon lehet.

A FlyBuilt olyanoknak tud segíteni, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg ehhez, azaz új weboldalra, landing page-re vagy egyéb webes felületre van szükségük az induláshoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!