Glyph: hifi hang + videó szemüveg

Glyph: hifi hang + videó szemüveg
A kampány első négy órájában összehozta a megcélzott 250 000 dollárt a Kickstarteren az eszköz, amely prémium hangzást és minőségi videó élményt ígér.

A technológia megszállottainak kínál minőségi megoldást a hangot és képet kiváló minőségben közvetítő fejhallgató-szerű eszköz. A Glyph egy csapásra híres lett azzal, hogy a Kickstarteren a kampány első óráiban összehozta a megcélzott negyed millió dolláros célösszeget.

A kampány során az új eszközt támogatók összesen 1,4 millió dollárt dobtak össze, ami több mint ötszöröse annak, amit az eszköz tervezői megálmodtak. Az 500 dolláros headset egy speciális technikával - képernyő nélkül - “Virtual Retina Display”-ként használja a szemünket.

A Glyph egyértelműen a játékosokat, a mobilfelhasználókat célozza, s a virtual reality új útjait teszi elérhetővé a megrendelői számára. A tavalyi év komoly áttörést hozott ezen a területen, s a Google Glass és az egyéb hordható eszközök piacának a növekedése egyre több új eszközt hív életre.

Az érdekes eszközről és felatalálóiról a Techcrunch közölt egy igen hosszú interjút, amelyben további részleteket is elolvashatnak az virtuális valóság iránt érdeklődők.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!