Elindult a ShopDash

Elindult a ShopDash
Hiánypótló applikáció, amely átalakítja az e-kereskedelmet.

Az iPadra írt alkalmazás katalógusok és webshopok gyűjteménye, így ha tableten szeretnénk vásárolni mindent megtalálunk egy helyen, egy alkalmazáson belül. Az alkalmazás fejlesztői abból indultak ki, hogy a webshopokon való vásárlás inkább nehézség, mint élvezetes tevékenység. Ezért a teljes felhasználói felület úgy alakították ki, hogy ezen változtasson és valóban egyszerűvé és élvezetessé tegye a vásárlást.

Az alkalmazás jelenlegi verziójában négy fő menüpont kapott helyet: Boltok, Ajánlatok, Szerkesztői, Népszerű termékek. Ezen kívül természetesen keresni is tudunk termékek vagy márkák között. A Boltok menüponton belül láthatóak az alkalmazásban jelenleg szereplő áruházak, amelyeket kiválasztva az adott áruház katalógusát látjuk. Az alkalmazás nagy előnye, hogy a  termék oszlopok külön, egyedileg szűrhetőek, így nagyon egyszerűen tudunk magunknak olyan kollekciókat, termék listákat kialakítani, ami a mi saját egyedi ízlésünket tükrözik. Például a Kockamánia áruházba belépve, nagyon gyors szűrést követően máris egy oldalon láthatjuk a különböző lego szetteket, így a Karácsony előtt például mindegyik gyereknek ugyanolyan értékű ajándékot tudunk venni, úgy, hogy közben az első oszlopban csak Star Wars, a másodikban csak Ninjago, a harmadikban pedig csak City témájú legokat látunk.

A másik nagyon hasznos dolog az úgynevezett "unified cart", azaz egységes kosár megoldás: az összes termék egy kosárba kerül, csak a rendelés utolsó lépésében kerülünk át az adott kereskedő saját rendszerébe. Ezzel tulajdonképpen egy vásárlási listát is tudunk kezelni egy helyen, hiszen látjuk, hogy áruházanként mely termékek várnak megrendelésre.

A fejlesztők elmondták, hogy az otthoni vásárlás mellett boltokon belüli, úgynevezett "in-store" megoldásként is használják már az alkalmazást, hiszen egy nagyon egyszerű és jó eszközt ad a bolti kereskedők kezébe, amiben az esetleg raktáron nem szereplő termékeket tudja azonnal, ott helyben megrendelni a vásárló vagy az értékesítő ezen keresztül tudja bemutatni a kínálatot.

A kereskedői lista természetesen bővítés alatt van, ahogyan egyre többen csatlakoznak egyre jobban bővülni fog a kínálat is. Mindezek mellett pedig a fejlesztők ígérete szerint az applikáció is folyamatos fejlesztés alatt van, a következő verzióban olyan új funkciók fognak helyet kapni, amelyek még jobban az egyedi vásárlási élmény fokozására helyezik a hangsúlyt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!