Donald Trump kinyírja a Kickstartert

Donald Trump kinyírja a Kickstartert
Közösségi finanszírozási oldalt indított az ismert milliárdos. A Kickstarterhez hasonlító oldalon bárki indíthat gyűjtést, nem kell amerikainak lenned, hogy támogassanak.

Donald Trump úgy látszik világmegváltó terveket forgat a fejében, mivel egy olyan oldalt indított, ahol bárki indíthat közösségi finanszírozási kampányt. A FundAnyting nem csak amerikaiak számára kínál projekt indítási lehetőséget, tényleg bárki bárhonnan elindíthatja a saját kampányát. Ráadásul mindezt ingyen és bérmentve, ugyenis az oldala nem kér semmiféle százalékot az összgyűjtött pénzből.

A rendszer lényegesen egyszerűbb, mint a Kickstarter, így nincs benne Amazon payment, meg különféle szabályok, projektszűrés, vagy kontroll. Ez valószínűleg jó azoknak, akik eddig lepattantak a legnagyobb közösségi gyűjtó oldalakról.


A szabályok lazasága mellett itt karitatív kampányok, sőt álmok megvalósításra is van lehetőség. A Kickstarter semmi hasonlót nem enged és alapvető szabályai között szerepel, hogy nem gyűjthetünk saját egyéni céljainkra.

Trump úgy gondolja, hogy az embereknek joga van bármire pénzt gyüjteni, ha mások azt támogatják, maga az oldal nem akadályozhatja meg az adomány gyüjtést. A közösségi finaszírozási oldalak vezetői azon aggódnak, hogy Trump oldala, megfelelő projekt szűrés nélkül komoly aggályokat vet fel. A kérdés, hogy az emberek akarnak-e olyanokat támogatni, akiknek semmilyen szabályt nem kell betartani.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!