Budapestre érkezik a Pub Summit

Budapestre érkezik a Pub Summit
A Pub Summit rendezvénysorozat 5 kontinens 40 országában zajlik egyetlen céllal – összehozni a helyi startup élet szereplőit egy-egy kötetlen estére és lehetőséget biztosítani, hogy új kapcsolatokat építhessenek.

2012-ben a Web Summit konferencia szervezői 50 zártkörű rendezvényt tartottak Európa-szerte “Pub Summit” névvel, ahol az tech iparág újdonságait keresték. Számos startupot, befektetőt, inkubátort és blogger-t sikerült így megismerniük majd elhívniuk a konferenciára. 2013-ban visszatér a Pub Summit rendezvénysorozat, idén azonban 100 városban kívánják a szervezők összehozni a közösségeket egy korsó sörre. Az első budapesti kocsma-csúcstalálkozó, a Budapest Pub Summit május 23-án kerül megrendezésre a thehub.hu-ban.

A Pub Summit rendezvény továbbá lehetőséget biztosít a startupoknak, hogy bekerüljenek Európa egyik legnagyobb konferenciájának startup versenyébe. A Spark of Genius versenyen résztvevő 200 csapat 5000 látogató előtt mutathatja be projektjeiket az idén októberben megrendezésre kerülő Web Summit konferencián Dublinban.

A cikk folytatása a Startup Café blogon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!