Balogh Levente nagy értékű befektetéssel szállt be a fogászati termékek piacára

Balogh Levente nagy értékű befektetéssel szállt be a fogászati termékek piacára
Az élelmiszer- és kozmetikai ipart követően újabb területen kamatoztatja sokéves vezetői tudását hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente. Az üzletember a Front-Dent fogászati termékeket forgalmazó kereskedelmi vállalatban eszközölt befektetésével az ágazat egyik legmeghatározóbb szereplőjének csapatához csatlakozott, akik innovatív megoldásokkal és a legmodernebb technológiákkal szolgálják ki a fogorvosokat és fogtechnikusokat.

A Szentkirályi ásványvizet piacvezetővé emelő Balogh Levente 2022. szeptember 27-én a Front-Dent Kft. fogászati termékeket értékesítő vállalat társtulajdonosává lépett elő. A Vízangyal kozmetikai termékcsalád tavalyi piacra dobását követően az üzletember ismét hazánk egyik sikerágazatába fektetett be, ehhez pedig egy több mint 20 éves múltra visszatekintő, meghatározó hazai vállalatot választott partneréül. Balogh Levente társtulajdonosként széleskörű vezetői tudásával segíti a piacvezető cég további fejlődését, melyben a Front-Dent alapítóira és szakmai vezetőire támaszkodhat.

„Az elmúlt években befektetéseimmel mindig az volt a célom, hogy gyorsan fejlődő vállalkozásokat támogassak, amelyek nyitottak az újdonságokra, és a legmodernebb megoldásokat kínálják vásárlóiknak. A Front-Dentben azonnal megláttam a lehetőséget arra, hogy elkötelezett csapatukkal közösen folytassuk az általuk megkezdett, előremutató munkát. Hiszek abban, hogy közös víziónk lehetővé teszi, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb és legjelentősebb fogászati kereskedelemmel foglalkozó vállalataként szolgáljuk partnereinket” – mondta el Balogh Levente vállalkozó, a Front-Dent Kft. társtulajdonosa.

A Front-Dent jelenleg öt irodát működtet Magyarország nagyvárosaiban, 15 fős orvoslátogatói csapatának köszönhetően pedig képes az egész ország területén hatékony szolgáltatást nyújtani partnerei számára. A vállalat célja, hogy a befektetés révén folytassa a vásárlók magas színvonalú kiszolgálását, a lehető legszélesebb és legmodernebb fogászati termékválasztékkal segítse a hazai fogorvosok és fogtechnikusok munkáját, illetve esetleges diverzifikációkkal segítse elő a digitális fogászatra irányuló innovációk megvalósulását.

„Több mint két évtizedes fennállásunk alatt folyamatos fejlődésre törekedtünk, így különösen nagy öröm számunkra, hogy az egyik legsikeresebb magyar vállalkozó is elismerte munkákat, és meglátta a vállalatunkban rejlő lehetőségeket. Biztosak vagyunk benne, hogy Balogh Leventével együtt képesek leszünk tovább növelni piacrészünket, valamint olyan új távlatok nyílhatnak meg előttünk, amelyek körvonalai már most kirajzolódni látszanak” – tette hozzá Bessenyei Gábor, a Front-Dent Kft. alapítója és szakmai vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!