Balogh Levente: Garancia a vadgázolás ellen

Balogh Levente: Garancia a vadgázolás ellen
2022-ben piacra dobták a világ első okos vadriasztóját. A VIONN, az első okos vadriasztó, ami képes nagy távolságon belül is jelezni az állatvilágnak, ha autó közeledik. Az innovatív technológia márkanagykövete, és képviselője Balogh Levente, Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, akinek szívügye a tehetséges fiatalok támogatása. Az üzletember elmondta, mindig is fontos volt számára az emberek és az állatok védelme.

Statisztikák szerint évi 15-20 ezer bejelentett vadgázolás történik Magyarországon, a valóságban a bejelentés nélkül történt vadgázolások száma is jelentős lehet. Különösen a tavasz kezdetén intenzív a vadak mozgása.

Ilyenkor nem csak az autó elé kiugró állat, de az autóban ülők is hatalmas veszélynek vannak kitéve. Egy szarvas nagyságú állattal való frontális ütközés személyi sérülést, de akár halált is okozhat. Ennek a problémának megoldásaként hozták létre a VIONN okos vadriasztót, amely a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórójának köszönhetően jelzi az autósok érkezését az állatvilágnak.

Az innovatív eszköz az év 365 napján, a nyári hőségekben és a téli fagyokban is kiválóan működik. Emellett az eszköz egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a szélenergiával működő termékekkel ellentétben már az alacsonyabb sebességen is aktiválódik.

Egy cápa harapott rá az ötletre

A VIONN GO 2022-ben büszkén jelentette be, hogy a sokak által a Cápák között televíziós műsorból ismert, éles szemű befektető, Balogh Levente képviseli a márkát. Az eredményes vállalkozó jelenleg a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, a Vitapress Kft. ügyvezetője, nemrég pedig a Vízangyal elnevezésű termékcsaládjával a kozmetikai piacra is belépett. A sikerekért keményen megdolgozó üzletember szívügyének tekinti a vadgázolás problémáját. Elmondta, az állatvilágot és a természetet is nagy becsben tartja.

”Örülök, hogy van lehetőségem egy ilyen lényeges ügy mellett kiállni, és legjobb tudásom szerint támogatni. Nagyon fontosnak tartom az autóban ülők biztonságát, hiszen bárkivel, és sajnos bármikor megtörténhet a baj. Én is szeretném minden nap biztonságban tudni a családomat, és a szeretteimet, így ez most megvalósulhat a termék segítségével” - fogalmazott Balogh Levente.

Garanciát vállalnak biztonságunkra

A baleset általában elkerülhetetlen, és önhibánkon kívül történik meg, mégsem garantált a kártérítés. Sőt, előfordulhat az is, hogy a vadásztársaságok bíróságra viszik az ügyet az elhullott vad miatt, és kártérítést igényelnek az autós terhére.

Ilyen esetekben szakképzett helyszínelőket küldenek a baleset helyére, akik felülvizsgálják az ügyet, és ha úgy állapítják meg, hogy az autós a figyelmeztető tábla ellenére sem tartotta be a megszabott sebességhatárt, akkor neki kell kifizetnie a kártérítést a vadásztársaság számára.

A VIONN ezzel szemben pénzügyi garanciát vállal a termék működésére, és a keletkezett károkat öt napon belül megtéríti az ügyfeleinek egymillió forint értékhatárig. Továbbá a cég 0-24 órás ügyfélszolgálatot működtet Magyarországon, a felszerelés során pedig technikai tanácsadást is nyújtanak vásárlóik számára. A VIONN GO által kínált termék egyedülálló a működési metódusában, de a cég hozzáértő segítsége a vásárlás és az esetleges károk esetén felemeli a termék eszmei értékét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!