Az applikáció, ami megváltoztatja a konferenciákat

Az applikáció, ami megváltoztatja a konferenciákat
A Sopreso interaktívvá teszi az eddig egyirányú kommunikációval működő konferenciákat, egyetemi előadásokat. A nézők véleménye is számít ezután.

Mindenki végigült már számtalan konferenciát. A nézők néznek, hallgatnak, az előadók mondják a magukét mindenféle visszajelzés nélkül. A magyar Sopreso kiagyalói azt vették a fejükbe, hogy ennek itt az igeje megváltozni.

A hazai fejlesztő csapat már kockázati tőkét is kapott arra az applikációra, amely megváltoztatja az eddig megszokott rendet és lehetőséget kínál az eddig passzív szerepet játszó nézőközönségnek a visszajelzésre. Meglepő gondolat lehet, hogy egy előadást interaktívvá változtathatunk, vagy egyszerűen visszajelzéseket kaphatunk a velünk szemben ülőktől, azonnal.

A Sopreso erre kínál lehetőséget egy mobilalkalmazás segítségével, amely jelenleg már béta tesztelés alatt áll. Az okosmobil tulajdonosok hamarosan birtokba vehetik az új programot és ha a konferencia szervezői lesznek annyira bátrak, hogy felvállalják akár a kritikai megjegyzéseket is.


A megoldás leginkább az oktatásban, interaktív edukációban kínál nagyszerű lehetőségeket, hiszen néhány kattintással szavazásra bocsáthatunk egy problémát, tesztelhetjük a hallgatók tudását, vagy visszajelzést kaphatunk arról, hogy mennyire tetszett nekik az előadás.

Egy kis videó segítségével, illetve a megoldást bemutató oldal meglátogatásával még több információhoz juthatnak a leendő előadók, rendezvény szervezők, vagy egyetemi oktatók.

SOPRESO - Audience interaction 2.0 from SOPRESO Team on Vimeo.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!