Az Instagram pörgeti az üzletet

Az Instagram pörgeti az üzletet
Egyes vállalkozásokban jelentősen megnövelhetik a konverziót az Instagram rajongók. A szállás és utazás értékesítés jelentősen nő a webes fotósoktól.

Az Instagram marketing erejét egyre többen ismerik fel azon szolgáltatások tulajdonosai közül, akik közvetlen értékesítés növekedést tapasztalnak a hatalmas internetes fotós közösség tevékenysége kapcsán.

Az Instagram az új képeslap, legalábbis egyre inkább ezt osztják meg a közösségi szolgáltatások rajongói, ha elutaznak valahová. Greg Oats Digital Media stratéga szerint a közösségi fotózás hatása igen pozitív világszerte. A szakember blogbejegyzesében kiemeli, hogy a tabletek és okos telefonok számának ugrásszerű növekedésével együtt a blogok, a vizuális történet mesélés is új lehetőségeket teremt az élményeink megosztására. Ez közvetlen hatást gyakorol az olvasókra.

Az Instagram ugyan senkit sem tanít meg fényképezni, de speciális lehetőségek ad azoknak, akik korábban csak csodálták a nagyszerű fotókat. A szolgáltatás 100 millió felhasználója naponta 40 millió képpel gazdagítja az interneten elérhető digitális tartalmat. Ehhez kapcsolódva a Facebook és a Twitter, Pinterest megosztásokon keresztül eljut az ismerőseinkhez, sőt áttételesen azok ismerőseihez is. Egy képet sokszor több ezer ember is megnéz.

Az instagramra ma már más szolgáltatások is épülnek, mint például a Postagram, amely valódi képeslappá varázsolja a legjobb képeinket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!