Aranybánya a startupoknak

Aranybánya a startupoknak
A startupok legnagyobb kérdése a fejlődés és a pénz. Hogyan és honnan lesz pénz? A keresgélésben segíthet a Seed-DB oldala, ami maga az aranybánya.


Szeretnénk azoknak segíteni a Seed-DB bemutatásával, akik eddig csak vaktában keresgéltek. A Jed Christiansen és Alex Vagin által készített oldal elképesztő mélységekben teszi elérhetővé a különböző amerikai inkubátorokat, akcelerátorokat és befektetőket.

Az elérhetőség jelen esetben számokat, adatokat, eredményeket jelent, ami természetesen sikermutatókat és esélyeket is definiál a jövő siker várományosai számára. Nulla felesleges duma, táblázatok és adatok. 

Az egész oldal ötlete, még az egyetemen vetődött fel Jed-ben, aki maga is aktív innovátor, napelemes autótervező. A MBA diplomamunkáját 2009-ben "Copying Y-Combinator" címmel készítette el még 2009-ben a Cambridge-ben.

Jelenleg a Google egyik munkatársa, de 2012-ben úgy döntött, hogy a Chrunchbase-hez hasonló adatbázist indít, amelyben valós időben követhetők az akcelerátorok és inkubátorok sikerei.

Kellemes böngészést az aranybányában!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!