Animációs prezentáció percek alatt

Animációs prezentáció percek alatt
A Powtoon animációs prezentáció készítő cég 500.000 ingyen prezentációt ajándékozott az iskoláknak és oktatási intézményeknek. Menő ötlet volt tőlük.

Egyszerű reklám videók, bemutatkozó prezentációk, vagy bonyolultabb termék demonstrációk is készíthetők a PowToon segítségével. A termék kiváló tulajdonsága, hogy annyira egyszerű a használata, hogy bárki egy perc alatt elsajátíthatja a szerkesztés folyamatát.

A termék reklámozását a fejlesztők úgy gondolták, hogy az oktatási intézményekre alapozzák és 500.000 ingyenes liszenszet ajándékoztak az iskoláknak. Ezen felül egyszerűbb animációk mindenki számára ingyenesen készíthetők a segítségével.

A program a Prezi egyik vetélytársa, s akár animált prezentációk készítésére is kiválóan alkalmas. Az igen divatos animációs eszköz sablonjai közül kiválasztható figurák segítségével elmondhatunk kisebb történeteket, vagy felkelthetjük az érdeklődést termékünk, szolgáltatásunk iránt.

Az fejlesztők mindemellett igen csak gyorsan és jól kezelik a felhasználóikat, a kipróbálás és regisztrálás után nagyon hamar kaptam egy üzenetet az alapítótól, hogyha elakadnék azonnal fordulhatok hozzá.  Mindezt személyesen és barátságosan megfogalmazva. Ügyes termék, ügyes szolgáltatás, ügyes ügyfél kezelés. Hajrá PowToon!


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!