A hét, amikor több startup rendezvény lesz, mint nap

A hét, amikor több startup rendezvény lesz, mint nap
A héten kicsit feltorlódtak a startup események. Még sohasem volt nyár közepén ennyi fontos rendezvény Budapesten egyidőben. A bőség zavara.

A héten valahogy összetorlódtak az innovációs események. A kora nyári uborkaszezon helyett a a startup rendezvények tetőzését hozta a június. A Design Terminal, az Akvárium és a Millenáris ad helyszínt a különböző konferenciáknak, kiállításoknak, élménybeszámolóknak, versenyeknek.

A Magyar Innovációs Szövetség egésznapos 22. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató verseny kiállítása indítja a hetet az Akváriumban hétfőn. Este az iCatapult tart amerikai élménybeszámolót a Design Terminalban, illetve a Mobile Moday rendez eseményt a BME-n.


Kedden nyit Innovációs Techshow az MM Klaszter rendezésében az Akváriumban, illetve új eseményként a Nemzeti Innovációs Hivatal a két napos Innotrends nevű eseménye a Millenárison. Ezzel párhuzamosan lesz 3D Nyomtatással kapcsolatos rendezvény lesz a Design Terminalban.

Csütörtökön Wake Up With a Startup-on kezdhetünk a theHub.hu-ban, majd az Életpálya Alapítvány egésznapos Valóra Váltók nevű üzleti terv-író versenyének döntőjét és díjátadóját élvezhetjük. Nem fogunk unatkozni a héten.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!