A Magyarországon is elérhető Adam startup folyamatosan növekszik, 6 újabb országba terjeszkedett

A Magyarországon is elérhető Adam startup folyamatosan növekszik, 6 újabb országba terjeszkedett
A cseh Adam startup folytatja azt a tervét, hogy megkönnyítse az emberek számára a minőségi és megfizethető festészeti szolgáltatások igénybevételét. Az elmúlt hónapokban intenzíven terjeszkedett, és felesleges várakozás nélkül biztosít festőket az ügyfeleknek Spanyolországban, Olaszországban, Görögországban, Horvátországban, Németországban és Ausztriában. A platform már 12 európai országban érhető el, és éves szinten négyszeresére nőtt.

Az Adam alapítói Jakub Dvořák, Roman Sysel és csapatuk intenzív időszakon vannak túl. Míg fél évvel ezelőtt Adam nevű startupjuk 6 országban volt elérhető, az elmúlt néhány hónapban a cég megduplázta ezt a számot, és most már 12 európai piacon van jelen. A gyors növekedést a cseh Presto Ventures alap 1 millió eurós befektetése és Markus Villig, az észt Bolt cég alapítója és vezérigazgatója segítette.

"A kapott befektetés fontos tényező volt számunkra, mert segít abban, hogy gyorsabban terjeszkedjünk más országokban. Csak az elmúlt két hónapban már sikerült elindítanunk a platformunkat Németországban, Ausztriában és Horvátországban, és további piacokat tervezünk. Megerősítést nyert, hogy a legtöbb országban nagyon hasonló a helyzet a festők megrendelésével kapcsolatban, és örülünk, hogy olyan megoldást tudunk kínálni, amely időt és pénzt takarít meg az ügyfelek számára, és hatékonyan tudja kihasználni a festők idejét" - kommentálja Jakub Dvořák, az Adam startup társalapítója.

Adam az előző évhez képest négyszeresére nőtt. Ráadásul a startup nagyon hatékonyan használja fel az összegyűjtött forrásokat, hiszen minden 2022-ben befektetett 1 euró több mint 8 euró új forgalmat eredményezett. A korábbi tapasztalatoknak és az összes eddigi folyamat további fejlesztésének köszönhetően a vállalat képes 10 napon belül elindítani szolgáltatásait egy új országban. Az idei évre tehát a tavalyinál is gyorsabb növekedést tervez.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az Adam népszerűsége az ügyfelek és a festők körében tovább növekszik, amit a mindkét csoporttól kapott visszajelzések is bizonyítanak. Hiszünk abban, hogy stratégiánk, a gyors végrehajtás és az erőforrásoknak a termék folyamatos fejlesztésére fordítása ügyfeleink számára segít a sikerben" - mondta Roman Sysel társalapító a vállalat teljesítményéről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Startup, Adam