Ünnepeld a karácsonyt és az új évet a Paramount csatornáival!

Ünnepeld a karácsonyt és az új évet a Paramount csatornáival!
Kikapcsolódna az ünnepekkor, vagy csak nevetne egy jót a szeretteivel? Akkor jó helyen jár! A Paramount Network és a Nickelodeon december utolsó napjaiban népszerű kultmozikkal és izgalmas animációs filmekkel várja a család apraja-nagyját, a Comedy Central szilveszteri programjában pedig a hazai stand-up nagyágyúi teszik felejthetetlenné az estét.

Ünnepi mesekavalkád

A Nickelodeon december 24-én és 25-én is izgalmas műsorokkal várja a kicsiket, a nevetés pedig garantált lesz. Spongyabob Kockanadrág a karácsonyi lázban égő Bikinifenékre invitálja a nézőket, de olyan klasszikusok is várhatóak még, mint például A Casagrande család vagy Csillag Patrik műsora. Azonban a sor nem áll meg itt, 24-e délután Veszélyes Henry egy karácsonyi résszel érkezik a képernyőkre, amiben Henry és Charlotte azon ügyködnek, hogy a sok kalamajka ellenére is szép legyen szentestéjük. Ha ez mind nem lenne elég, december 26-30-a között új epizódokkal készül a Start Trek: Protostar fiatal, lázadó idegenekből álló csapata, a Csillagflotta. Kár lenne lemaradni a Nickelodeon kalandjairól!

A bekuckózás receptje

A Paramount Network nem bízza a véletlenre a dolgokat, hiszen már december 19-én elkezdődik a csatornán a karácsonyi hangolódás. A középpontban pedig idén is a családi kikapcsolódás áll. A csatorna megannyi romantikus, ünnepi alkotással készül: a sort a Csináld magad karácsony nyitja meg. A Paramount Network híres és szórakoztató produkciókat is műsorra tűz, így szenteste sem lesz hiány a kacagásból: a Kémkölykök után Sonic, a sündisznó lesz felelős a jó hangulatért. 23:00-tól pedig a Csillagpor, egy kalandokkal teli fantasy kerül a képernyőre, amiben Hollywood nagyjai, köztük Robert De Niro és Michelle Pfeiffer varázsolják el a nézőket. A hamisíthatatlan ünnepi alkotások, mint például a Karácsony törölve, A karácsony nagykövete vagy a Tapló télapó december 25-26-án érkeznek a csatornára

A szilveszteri móka mesterei

A legnagyobb hazai stand-uposokkal zárja az évet a Comedy Central: elsőként Kovács András Péter érkezik az Evolúció című estjével, ahol másfél órában összegzi a földi élet többmilliárd évét, és olyan régóta megválaszolatlan kérdésekre ad válaszokat, amelyek nem igazak, de legalább viccesek. Ezt követően egy szellemi mélyrepülés veszi kezdetét Hadházi László vezetésével a Megyünk a levesbe 1. és 2. részében, majd éjfélkor Bödőcs Tibor Kolera a Vackor csoportban előadását tekinthetik meg a nézők. És ha már ünneplés, nem feledkezhetünk meg Janklovics Péter és Elek Péter közös, dalokkal teli estjéről, a Zenebu*ikról sem.

December 19-től válogatott ünnepi és szórakoztató filmek a Paramount Networkön! Karácsonyi rajzfilmepizódok a Nickelodeon csatornáján! Szilveszterkor Comedy Club stand-up estek a Comedy Central műsorán!

A Paramount Hungary ünnepi műsorrendje:

December 24.

Paramount Network

11:20 Pata tanya: Baromi buli

13:10 Állati csetepata

17:00 Kémkölykök

19:00 Sonic, a sündisznó

21:00 Karácsony törölve

 

December 25.

Paramount Network

10:50 Rabulejtő szerelem

12:30 A séf

14:00 A karácsony nagykövete

19:00 Karácsony törölve

23:00 Tapló télapó

 

December 26.

Paramount Network

12:50 Kettős kockázat

15:00 A beavatott-sorozat: A lázadó

19:10 Boldog karácsony

 

December 31.

Comedy Central

19:55 Comedy Club: Kovács András Péter: Evolúció

21:20 Hadházi László: Megyünk a levesbe 1. rész

22:35 Hadházi László: Megyünk a levesbe 2. rész

00:00 Bödőcs Tibor: Kolera a Vackor csoportban

01:35 Janklovics Péter, Elek Péter: Zenebu*ik

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!