Újra megnyitja kapuit az Éden Hotel!

Újra megnyitja kapuit az Éden Hotel!
Az RTL már keresi a közkedvelt valóságshow legújabb évadának játékosait, akik hamarosan harcba szállhatnak a 20 millió forintos nyereményért a Csendes-óceán partján, egzotikus környezetben fekvő Éden Hotelben.

A magyarországi nézők számára is ismerős Éden Hotel nem egy megszokott reality, hanem egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a szabály egyszerűnek tűnik: a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből. Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak. Az egzotikus környezetben található Éden Hotelben rendkívüli szerepet kap a taktika, a szövetség és a bizalom. A fordulatos játékban senki sincs biztonságban. A játékosok sorsát a luxushotelben történtek, a szövetségek és a konfliktusok alakítják, és az Éden Hotel lakói akár nem várt következményekkel is számolhatnak döntéseik során.

Az RTL+ streaming platformra érkező Éden Hotel – amely a Mentorn Media formátuma, forgalmazója a Passion Distribution – számos országban, köztük Magyarországon is kiemelkedő népszerűségre tett szert. Az Éden Hotel legújabb évadát a Paprika Studios gyártja, a stáb garancia a minőségre és a színvonalas szórakoztatásra. Az RTL már keresi a szereplőket a csodálatos mexikói helyszínen forgó reality-hez.

Jön az Éden Hotel, ahol a szingliké a főszerep https://rtl.hu/edenhotel/2023/02/08/eden-hotel-jelentkezes-szinglik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: RTL, Éden Hotel