Újra feszült a hangulat a Nyerő Párosban

Újra feszült a hangulat a Nyerő Párosban
A végjátékhoz közeledve a Nyerő Páros villában maradt négy párosnak rangsorolnia kellett ellenfeleit különböző szempontok alapján.

Hosszas vita után végül Pataki Zitáék bizonyultak a legjobbnak, így ők költözhettek be a luxuslakosztályba. Zitáék az újabb kör első játékát is megnyerték, a játékon történtek pedig tovább mélyítették az LL Juniorék és Molnár Gusztiék közötti konfliktust. LL Junior: „Mi fogjuk megnyerni a játékot” Molnár Gusztiék beleálltak Kingáékba, a zenészt viszont nem igazán érdekli az sem, ha nagyképűnek tartják őket a többiek.

Kinga és Vivi kipécézték egymás párját? Az aukciós játékon a két lány egy pillanatig sem kímélte LL Juniort és Gusztit, ugyanis egyre több cuccot pakoltak a fiúk karjaiba. A feszültség tapintható volt Kinga és Vivi között, férjeik pedig alig bírták szusszal.

„Junior szerelmeskedik” - Balázs lebuktatta a zenészt? A műsorvezető figyelmét nem tudta elkerülni, hogy bizony Junior volt az, aki a leghősiesebben csókolózott a játék hevében.

Vivi kifakadt: „Torokra támadtok, jön belőletek a rosszindulat” Az aukciós játék után elszabadultak az indulatok a lányok között: csak úgy visszhangzott a villa a kiabálásuktól. A dühös Kinga végül faképnél hagyta a tomboló Vivit, később pedig Junior kelt felesége védelmére. Vivi azonban a zenészt sem kímélte.

Kinga sírva fakadt a lányok szavaitól Zitának támadt egy ötlete az esti játék közben: mi lenne, ha mindannyian elmondanák a véleményüket a lánynak. Kinga először kétkedve fogadta az időjós tervét, végül pedig könnyekben tört ki.

LL Junior és Guszti: „Ez már szerelem. Lehet, hogy el kéne vegyelek téged.” A zenész kifejezetten kényelmetlenül érezte magát az esti pasis program közben, hiszen a korábbi veszekedés még mindig nyomta a lelkét. Szóvá is tette kétségeit Gusztinak.

LL Junior Kingának: „A kanapén alszol ma” A zenész feleségének bogarat ültettek a fülébe, ezért bókokkal halmozta el férjét. Kedves próbálkozásának nem várt vége lett, ugyanis Junior úgy döntött, inkább egyedül alszik ma a franciaágyban.

Előzetes: Norbi kiakad, amiért Odett elárulta... (11.10.) A ma esti játék újabb konfliktusokat szül. Nyerő Páros 21:00-tól az RTL Klubon.

EXTRA: LL Junior rögtönzött dallal szórakoztatja feleségét Kimaradt jelenet - A művész sosem pihen. Szinte álmából felkeltve is első gondolata a zene.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!