Újra Vigyázat, gyerekkel vagyok! a TV2-n

Újra Vigyázat, gyerekkel vagyok! a TV2-n
Visszatér a TV2 sikerműsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A családi kvízshow január 2-től Ördög Nóra vezetésével új szereplőkkel és már jól ismert arcokkal jelentkezik.

Öt év után ismét képernyőn a TV2 népszerű kvízshowja, a Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ördög Nóra mint mondta: nem csak ő, de a nézők is nagyon várták már, hogy visszatérjen a sikerműsor.

- "Nem tagadom, hogy a Vigyázat, gyerekkel vagyok! az egyik kedvenc műsorom. Hihetetlen jó érzés ez a szeretet és máig tartó nosztalgikus kíváncsiság, ami a produkciót övezi. Mindig meglepődöm, milyen sok gyerek visszanézi online a régi adásokat. A gyerekszereplők közül pedig többen maguk kérték a szüleiket, hogy szerepelhessenek a műsorban, főleg, ha a nagytestvérük már volt benne." – tette hozzá a műsorvezető.

A TV2 népszerű műsora számos új és visszatérő arcot tartogat. Lesznek vicces és megható pillanatok egyaránt. Köllő Babett és Dombóvári Vanda igencsak elérzékenyülnek csemetéik vallomásain, de Kulcsár Edinára, Gáspár Lacira és Szécsi Zoltánra is várnak meglepetések. Pápai Joci és Majoros Hajnalka ezúttal kisebbik gyermekével méri össze a memóriáját. Ugyanakkor a nézők számára az is kiderül, mennyit nőttek a gyerekek az öt évvel ezelőtti adáshoz képest. Különösen szórakoztató estének ígérkezik Kollányi Zsuzsival, Sági Szilárddal és Lotfi Begivel az „ikeradás", egy ország számára kiderül majd: bizony az ikerszülők számára nincs lazsálás.

Játékból most sem lesz hiány: a már megszokott kvízkérdések mellett a gyerekek feladják a leckét szüleiknek dalfelismerésben, és természetesen nem hiányozhat a műsorból az ikonikus játék a fotelben a tablettel. Az adásnyertesek ezúttal is jótékony célra ajánlják fel nyereményeiket.

Vigyázat, gyerekkel vagyok! január 2-től minden hétköznap 21.15-kor a Szerencsekerék után.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!