Újból milliós nézettséget hoztak a pajkaszegi kalandok!

Újból milliós nézettséget hoztak a pajkaszegi kalandok!
Az elmúlt héten az RTL Klub tovább erősítette piacvezető szerepét főműsoridőben, ahogy csoportszinten az RTL Magyarország is megtartotta előnyét. A mi kis falunk szombati adását a teljes lakosság körében újból több, mint 1 millióan követték.

Az RTL Klub elmúlt heti közönségaránya, főműsoridőben, a fő kereskedelmi célcsoportban 14,3 SHR% volt, míg legfőbb konkurense (TV2) mindössze 11,3 SHR%-t hozott. Az RTL Magyarország (8 csatorna) ugyanebben a célcsoportban, főműsoridőben 24,8 SHR%, míg a rivális TV2 Csoport, több csatornával (14 csatorna) 23,3 SHR%-t ért el.

Az elmúlt héten, a hétköznapokban fordulat következett be, a 18-49-es korcsoportban: immár nem csak a Keresztanyu és heti átlagban A mi kis falunk ismétlései, de a múlt héten a Cápák között is megverte a konkurens műsorát (Keresztanyu heti átlag 17,1 SHR%, A mi kis falunk ismétlései az elmúlt héten 14,0 SHR%, Cápák között 15,5 SHR%, míg az Exatlon heti átlagban összesen 13,3 SHR%-ot hozott).

A tévénézők többsége a múlt héten is az RTL Klub Híradójából tájékozódott (18-49-ben heti átlag 16,9 SHR%), majd azt követő népszerű infotainment magazint, a Fókuszt választották (18-49-ben heti átlag 15,1 SHR%).

Pénteken a Cápák között nem csak az évad, de a teljes széria legjobb nézettségi számait hozta. A fő kereskedelmi célcsoportban 15,5 SHR%-al futott, amivel saját sávját és az estét is nyerte az RTL Klub. A fiatalok körében továbbra is népszerűbb az üzleti showműsor, 18-29-es korosztályban a múlt héten 19,1 SHR%-ot ért el.

Szombatonként egyeduralkodó A mi kis falunk legújabb évada. A kiemelt kereskedelmi célcsoportban 24,6 SHR%-t hozott, amivel az éves toplista dobogójára is felkerült. A saját gyártású sorozat újból több, mint 1 millió nézőt ültetett le a képernyők elé.

A vasárnap is az RTL Klubról szólt. Az Apatigris második évadának új epizódja 12,5 SHR%-ot ért el 18-49-ben, majd azt követő szupermozi, a legendás Pretty Woman – Micsoda nő Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével 12,7 SHR%-al futott, ezzel az estét megnyerte a csatorna.

Kábelcsatornák tekintetében az RTLII-n látható Showder Klub 26. évada a kiemelt kereskedelmi célcsoportban 4,4 SHR%-ot hozott, a humor nagyágyúi is növelni tudták közönségarányukat. A Film+ legnézettebb tartalma az elmúlt héten a csütörtök esti Védelmező című film volt, Denzel Washingtonnal a főszerepben. Ez a mozifilm 18-49-ben 7,3 SHR%-ot ért el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!