Újabb részletek derültek ki Kulcsár Edináék szakításáról!

Újabb részletek derültek ki Kulcsár Edináék szakításáról!
Az egykori szépségkirálynő mindennél jobban szeretné, ha elköltözne közös házukból Csuti. Szerinte fontos, hogy minél hamarabb külön kezdjenek új életet.

Kulcsár Edina és Csuti két hete jelentette be, hogy útjaik különválnak, azóta pedig egyre-másra nyilatkoznak a szakításról és az új helyzetről - írja a ripost.hu.

Az egykori álompár eddig úgy nyilatkozott, hogy a gyerekeik érdekében igyekeznek békében elválni egymástól, de ez nem lesz olyan egyszerű. Főleg, hogy alaposan elszabadultak az indulatok, miután Edina már az új szerelmét is bemutatta.

A Blikk információi szerint egy hónap után még mindig egy házban élnek, amit Edina egyre nehezebben visel.

„Ez a valóság torzítása. Én nem teszek ki Insta-sztorikat a gyerekekről, pedig a nap nagy részében én vagyok velük. A legtöbb munkámat le is mondtam miattuk, hogy ebben a nehéz helyzetben mellettük lehessek. Reggel 6-kor kelek velük, reggelit készítek, játszom velük, amíg el nem viszem Medoxot az oviba. Reggel Csuti megy dolgozni, Nina pedig egész nap velem van. A napokat felosztottuk egymás között, amikor este hazaér, és az ő napja van, akkor én elmegyek otthonról. Tisztában vagyok vele, hogy most Csuti van az áldozatszerepben, de nem szép dolog erre ráerősíteni a közösségi médiában. Ezzel nem csak nekem, a gyerekeknek is árthat” – mondta a Blikknek Edina.

A két fél így egyelőre egymást kerülgeti a házban, de az egykori szépségkirálynő szeretné, ha Csuti végre elköltözne. A lapnak azt is elárulta, hogy közös kisfiukat, Medoxot már elkezdte felkészíteni arra az időszakra, amikor különköltöznek.

„Próbálom az ő nyelvén elmagyarázni neki, és úgy látom, hogy érti. Bár eddig is tapasztalta sajnos, hogy az apukájával nincs rendben közöttünk minden. A végleges döntésemet is azután hoztam meg, hogy egyszer Medi odajött hozzám: 'Anya, ne sírj, én itt vagyok'. Mindig elmondom, hogy apa csak egy van, és hogy nagyon kell szeretni őt, számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy a gyerekek ne sérüljenek, de Csutinak el kell költöznie” – szögezte le Kulcsár Edina.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kulcsár Edina